سلام
متشکرم آقای دکتر از اینکه جوابم رو دادید و فکر می کنم این راه حل بتونه بهم کمک کنه اما می ترسم وقت زیادی تلف کنم و اینطوری خیلی عقب می افتم. راستش چند بار این ریلکسیشن ها رو انجام دادم اما وقتی می خواستم انجامشون بدم اعصابم خورد و می شوُد و فکر می کنم وقتم داره تلف می شه و نمی تونم 10 دقیقه آروم یه جا بشینم و ریلکسیشن کنم. فکر می کنید چطور با این فکر عقب موندن از زمان کنار بیام و چند دقیقه حفظ حواس و آرامش بدون فکر کردن به هیچ موضوعی رو داشته باشم.
یه خواهش دیگه هم داشتم و اون اینه که حالا چطوری برنامه ریزی کنم؟ برنامه ریزی تو سایت شما برای بچه های کنکوریه و هیچ فکری برای بچه های ارشد نکردید! می شه یک کمی در مورد برنامه ریزی بهم کمک کنید؟ خواهش می کنم!
متشکر می شم.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم