تاریخ: جمعه 9 مهر 1389 - 11:40 عنوان: دانشگاه پام نور یا علمی کاربردی ؟
سلام من فراگیر پیام نور شرکت کردم تهران قبول شدم اما خیلی از درسهایش غیر حضوری حالا موندم سر دوراهی علمی کاربردی یا پیام نور مزیت و معایبش کدامند ؟ کدوم برتری داره ؟اما دلم نمیاد پیام نور رو که با پشت سر گذاشتن اون مشکلات قبول شدم رها کنم جواااااااااااب فوری مرسی
سلام
من الان دانشجوی سراسریه پیام نورم
خیلی سخته
پیام نور استاد نداره.کلاس نداره.فقط دانشجو داره.
اما به نظر من ارزشش از علمی کاربردی خیلی بیشتره.روز به روز بهترم میشه
ادامه بده!!!!
سلام
خیلی سخته
ادامه بده!!!!
سلام
خیلی سخته
ادامه بده!!!!
سلام
به نظر من بستگی به خود شما داره ........
اگه آدم تنبلی هستی علمی کاربردی خیلی بهتره چون علاوه بر اینکه استاد داری و سر کلاس میری و خودت جزوه مینویسی نمره گرفتن هم در هر درس راحت تره .........
یه خوبی دیگه هم داره که طعم دانشجو بودن رو میچشید .......
اما اگه آدمی هستید که خودتون میتونید درس بخونید بدون سر کلاس رفتن و بدون استاد پیام نور گزینه خوبیه اما نمره آوردن هم در این دانشگاه سختر از علمی کاربردیه چون توسط استادی که شما رو از سر کلاس میشناسه برگه ها تصحیح نمیشه و اگه حتی همه ی نمره ها خراب باشه نمره ها رو رو نمودار نمیبرن..........
من یک ترم دانشجوی علمی کاربردی بودم کلا دانشگاه بدی نیست...... بعد یک ترم به دلایلی انصراف دادم ...
در مورد اینکه میشا میگه دانشگاه علمی کاربردی بی ارزشه مخالفم......
دوست خود من با مدرک علمی کاربردی شیمی صنعتی همین چند ماه پیش یه شغل خوب در شرکت نفت گیرش اومد با حقوق ماهیانه ی 1500000 تومن....... بدون پارتی بازی فقط با شرکت در آزمون استخدامی.............
حالا شما بگید با کدوم رشته ی دانشگاه پیام نور اونم فوق دیپلم میشه کار پیدا کرد!!!!!
سلام من پیام نور میخونم ترم آخر هستم اولاش سختی داره ولی عادت میکنی در ضمن این هم بگم که بچه های پیام نور از لحاظ تحصیلات از بچه های دولتی و آزاد و علمی کاربردی بالاترند چون از همون ابتدا یاد میگیرن که چه جوری خودشون درس بخونن و اگه مشکلی هم دارن برن سراغش البته همه ی درسا بدون کلاس نیست معمولا درسایی که عملی داره براش کلاس میذارن . از این لحاظ میگم بالاترند چون یک کتابو از ب بسم ا.. شروع میکنند به خوندن تااااااااااااا م وسلام . مثل دانشگاههای دیگه نیست که 20 صفحه از اول حذف باشه و 40 صفحه هم از آخر همچی دست خودته حتی به خاطر نمره هم نمیتونی با استاد سروکله بزنی . به این دلایل پیام نور از علمی کاربردی بهتر است .
ارزش پیام نور از علمی کاربردی بهتره علمی کاربردی فقط پول بده مدرک بگیر کیلوی فقط نمره میدن دانشجو تمو کنه بره یه سری دیگه بیان اما پیام نورم سخت یداره تو درس خوندن اما بالاخره یه چیز متوجه میشی میای بیرون چون همه کاره خودتی _________________ اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهای من است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم