Mustapha,
خیانت _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
با سلام
عفت با مديريت تحريك به راحتي امكان پذير است و نيازي به جاده خاكي، صيغه موقت نيست!
شما به جاي آنكه در فكر ارضا باشيد در فكر عدم تحريك باشيد مشكلتان خود به خود حل مي شود.
البته در فكر يك ازدواج دائم نيز حتما باشيد. در دوران تحصيل يا سربازي يا داشتن يا نداشتن شغل يا به هر صورتي مي شود ازدواج كرد و موفق بود. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
Mustapha, جان
من نگفتم صیغه امر بدی است تهنا گفتم جنبه خوبی نداره اونطر که ما فک می کنیم _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
با سلام
صيغه موقت امري است مباح اما براي جوانان مجرد مانند جاده خاكي است!
عواقب بدي دارد! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
سلام
azad_raha لطفا یکبار همینجا نظرت رو درباره صیغه و شرایطش بطور کامل بگو . خیلی مهمه برام
اما نظر من . صیغه برای متاهلین مگر در شرایط فوق ویژه و خاص حرام در حرام در حرام است
مگه همین دوست عزیزمون حجه الاسلام و المسلمین Azad-raha ( شوخی ) چندین بار نفرمودن که نیاز جنسی اگه تحریک نشه حتی خاموش میشه .
از طرف دیگه مگه نه اینه که خانومها به شدت خواهان اینن که تنها کسی باشن که همسرشون بهش توجه داره ( حسادت زنانه) و مگه نه اینه که در غیر اینصورت از همسرشون زده میشن
خوب این به اون در .آقایون خودشونو کنترل کنن ( تحریک الکی نکنن) تا همسرشون مهر و محبتش رو نثارش کنه ( حالات خیلی خاص رو من هم قبول دارم )
درباره مجردها هم بعد از اینکه جناب آزاد-رها نظرشون رو گفتن صحبت می کنم
azad_raha, جان
دمت گرم بابا به اینا حالی کن _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
با سلام
صيغه عقد چه موقت چه دائم امري است مباح و شرايط خاصي ندارد.
ازدواج دائم امري است توصيه شده و موكد كه همانطور كه قبلا گفتم مسلمان بايد به آن رغبت داشته باشد.
در مورد مجردين ازدواج موقت يك جاده خاكي است كه عواقب بسياري دارد. ممكن است موجب بوالهوسي و يا بدنامي و يا تبعات ناشي از اين كار مانند بارداري يا ... شود كه براي همين هم بسيار مشكل زاست.
در مورد متاهلين ابتدا يك جمله مهم: همسر انسان هيچ حقي نسبت به تصاحب طرف مقابل ندارد و حسادت زنانه توجيه غلبه هواي نفس براي زنان است.
تنها حقي كه مرد بر زن دارد ولايت جنسي است. و تنها حقي كه بر گردن مرد است حق نفقه و اولاد است + مهريه. هيچ حق ديگري در اين بين نيست و اين وضعيت جامعه نيز ناشي از همين تغيير حقوق و حقوق نابجايي است كه به زن يا مرد داده شده.
ازدواج موقت براي متاهلين تنها در صورتي است كه بتوانند از عهده نفقه آنها بر بيايند! همين! هيچ نوع محدوديت ديگري وجود ندارد. البته در دائم 4 زن بيشتر امكان پذير نيست. و در مورد تعدد زوجات دائم بايد عدالت نيز رعايت شود اما در موقت عدالت نيز شرط نيست فقط بايد مهريه كامل داده شود. اين حرف بنده نيست. حرف اسلام است. و تمام مشكلات جامعه در عدم پايبندي به اسلام به صورت كامل است. همه اسلام و لاغير!
البته در هر صورت مديريت تحريك واجب و ضروري است و ربطي به اين قضايا ندارد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
به نظر من دوستان مطلب رو رسوندن حال که magic نمی خواهد بپذیرد مهم نیست ما که نباید افراد را حتما قانع کنیم . وقتی شخصی نداند اورا می توان دانا کرد اما کسی که خود را به نادانی و لج بازی بزند تاابد نمی توان با او کنار امد
mike123, جان
من حرفتون رو قبول دارم
آما نظر من راجه به صیغه همونه و بس
و شما هم هر آنچه که به زبونت می رسه رو نگو
باشه _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
بفرما
حال من درست می گم یا...؟هان... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
سلام
آقای azad_raha کاملا باهات مخالفم
اولش بگم که بنده باصیغه و ازدواج دوم مخالفم . مگر در شرایط بسیار ویژه که در بحث ما نمیگنجه
اما اگر هم قایل به درستی صیغه باشیم صیغه برای مجردین وضع شده وگرنه یک فرد متاهل در صورتی که همسرش مشکل حادی نداشته باشد هیچ توجیحی جز بوالهوسی باری صیغه یا ازدواج مجدد نخواهد داشت
مگر نه اینه که امام معصوم در پاسخ یکی از یارانشون درباره شرایط صیغه فرمودن : تو که متاهلی چکار به صیغه داری ؟؟؟؟؟؟ _________________ بحث جامع درباره چرایی ازدواج موقت
یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
hasanr, جان
دمت گرم خدایش ایول _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3بعدی
صفحه 2 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم