تاریخ: پنجشنبه 13 مرداد 1390 - 15:00 عنوان: اصلا واسه انتخاب موضوع پایان نامه باید چه کار کنم؟؟؟
با سلاااااااااام.شاد باشید.
سوالم اینه که اصلا نمیدونم واسه انتخاب یه موضوع بکر و در عین حال موضوعی که قابلیت کار داشته باشه بایستی چه کار کنم م م؟؟
یعنی با این همه گرفتاریام باید زودی موضوعم تصویب کنم.خیر سرم استادم روم یه حساب دیگه ای باز کرده منم که
ببینید توی رشته ما اکثر موضوعات اشباع شدست حالا میترسم یه موضوع خیلی بکر شروع به کار کنم وسطاش در جا بزنم از طرفیم نمره های یونی ما همچین خوب نیست واسه پایان نامه مگه دیگه خیلی عالی باشه.
مرسی بازم واسه راهنماییتون.
یعنی تا موضوه انتخاب نکنم بدم استاد یعنی یک قسمت مغزم از فکر کردن به این موضوع خالی نشه هیچ کاری که نمیکنم خوب دیگه بیاین بهم کمک کنین میخوام راحت شم برم سر درس و مشقام.
اینایی که تجربه دارن خواهش داریم که بیاین راهنمایی کنن ایشالا که جبران کنم.
یه محسن 85 میومد اینجا سری میزد اونم نیومده ما موندیم اینجا با مشکل تحصیلی و مشکل اصلیمون.
کسی نیومد رفتیم خودمون درگیر گپ دوستونه کردیم
میبینی تو رو خدا دارم با حماقت مسیر زندگیمو عوض میکنم م م م
حامی نداشتم؟؟؟؟
بابا یکی بیاد بزنه تو سر من بگه احمق جان برو درست بخون الان 1 ساعت اومدی اینجا.حالا درسته شب تا سحر میخونی ولی الانم که خسته نیستی بخون.
خوب یکی بیاد اینا رو بم بگه + راهنمایی که خواستم.
اقای لاجوردی ی ی ی ی من حقوق خصوصی بودم دیگه واااای استاد راهنمام هر چی میگم میگه برو دنبالش تیکه کلامش اینه حالا کجا باید برم دنبالش خدا میدونه خسته شدم خوب میخوام موضوع پیدا کنم تصویب شه به بقیه کارام برسم اما همش تو فکر این و استرسش نمیزاره
.,واااای چقدر خنیدم دل پری داریدااا
باید برم ببینم کار شده فک میکنم زیاد.
اما اگه تو حیطه مسولیت مدنی باشه بهتره گرایش استاد راهنمام تو این حیطه هستش.
مرسی بابت نظرتون.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم