تاریخ: جمعه 12 شهریور 1389 - 23:35 عنوان: سر دو راهی
سلام .پسری 25 ساله با مدرک لیسانسم .حدود یکسال پیش با دختری اشنا شدم در اکثر موارد با هم هم نظریم فقط سر دو مسئله نمی دونم جکار کنم یکی این که اون 2 سال از من بزرگتره دوم اینکه میزان تحصیلاتش سیکله .لطفا مرا راهنمایی کنید در ضمن نمیخوام همسر ایندم شاغل باشه
تحقیقات نشان می دهد برای زنان بهتر است با مردانی ازدواج کنند که حداکثر 8 تا 9 سال از آنها بزرگتر و یا در نهایت دو تا سه سال از آنها کوچکتر باشد. این اختلاف سنی تا حد چشمگیری پدیده طلاق را کاهش می دهد. در حقیقت مردانی که سن آنها از همسران خود بسیار کمتر و یا بسیار بیشتر است شوهران خوبی نیستند.
دانشمندان استرالیایی با بررسی بیش از دو هزار زوج دریافتند شوهران باید حداکثر دو تا سه سال کوچکتر و یا هشت تا 9 سال از همسران خود بزرگتر باشند.
مردانی که سن آنها از همسران خود بسیار کمتر و یا بسیار بیشتر است شوهران خوبی نیستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه ملی استرالیا با مطالعه بر روی حدود دو هزار و 500 زوج استرالیایی خوشبخت و بدبخت به مدت 6 سال بین سالهای 2001 تا 2007 فاکتورهای سازگاری و بحران در روابط زناشویی را مورد بررسی قرار دادند. یکی از این فاکتورها «سن» است که در یک ازدواج خوب از اهمیت بالایی برخوردار است.
نتایج این تحقیقات نشان می دهد برای زنان بهتر است با مردانی ازدواج کنند که حداکثر 8 تا 9 سال از آنها بزرگتر و یا در نهایت دو تا سه سال از آنها کوچکتر باشد. این اختلاف سنی تا حد چشمگیری پدیده طلاق را کاهش می دهد. در حقیقت مردانی که سن آنها از همسران خود بسیار کمتر و یا بسیار بیشتر است شوهران خوبی نیستند.
براساس گزارش سیدنی مورنینگ هرالد، به گفته این دانشمندان، فاکتور سن بیش از سایر فاکتورها از قبیل سطح فرهنگی و یا ریشه های جغرافیایی در ایجاد حس مشترک میان زن و شوهر نقش دارد. همسن بودن به این معنا است که زن و شوهر هر دو از دلبستگیهای مشابهی در موسیقی، سیاست و مسائل مروبط به یک نسل برخوردارند به طوری که 17 درصد از جدایی ها در مواردی اتفاق می افتد که این اشتراکات وجود ندارند. _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
با سلام
بزرگي دختر از پسر كاملا بسته به طرفين است اما قاعده كلي اختلاف 2 تا 3 سال بزرگتر بودن پسر را متناسب با سن بلوغ پيشنهاد مي كند.
باز هم مي گويم بسته به طرفين است!
اما در مورد سيكل كه ناراحتي ندارد ايشان را تشويق به درس خواندن كنيد و خود نيز او را كمك كنيد! هم سرگرمي براي اوست و هم مشكل شما حل مي شود.
اما در مورد شغل رسما از او بخواهيد نظرش را قاطع بيان كند. اگر اصلا نمي خواهيد سر كار برود اين را رسما به او بگوييد تا او نيز حق انتخاب داشته باشد.
MAGIC, عزيز! منظور از چشم گير چيست! يعني در ايران اينقدر اختلاف سن ها از محدوده مذكوره خارج شده! يا كلا طلاق بين اين اختلاف سن ها زياد است؟ _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
سلام دوست عزیز
من با نظر azad_rahaجان موافق هستم اگه واقعا دوست داشته باشه به کمک شما درسش رو ادامه میده و شاید از شما هم با سواد تر بشه
علاقه معجزه افرینه
زندایی من از زیر سیکل شروع به درس خوندن کرد الان با وجود 3تا بچه که بزرگه داره میره دانشگاه دیپلمشو گرفت.
azad_raha, جان
این تهنا یه تحقیق است و بس
و من تهنا واسه خاطد دل ایشون که از عشقش واسه خاطر یکی دوسال نگذره اینو زدم
آما با نظرت موافقم شدید
lopix, جان
آفرین به پشت کار زندایتون _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
با سلام
lopix, عزيز واقعا به زن دايي تان تبريك بگوييد! تلاش و همت + برنامه ريزي و زمان بندي انسان را به همه جا مي رسونه! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
سلام
بعضی خصوصیات بارز جنبه های غیر متعارف را جبران می کنند!
اگر خصوصیات بارزی که موجب آشنای ها را فراهم کرده می تواند زندگی خوشبخت را هم تامین کند!
در تصمیم خود عاقل و آگاه باشید!
در ازدواج آنچه اهمیت دارد توانایی خوشبخت سازی یکدیگر می باشد!
متاسفانه خانم هایی که تحصیلات پائینی دارند به هیچ عنوان نمیتوانند در آینده کانون زندگی تان را مطابق با علوم روز و بر اساس منطق اداره کنند
از آن گذشته جو و محیط دانشگاهی بر نحوه رفتار،بخشش و بزرگ منشی افراد تاثیر مثبت می گذاره .
اصلا تعادل در تحصیلات ندارید و اگر فردا روزی دچار مشکل بشید و بخواهید پیش مشاور بروید با توجه به تحصیلاتش اصلا مشاور رو قبول نداره و بی فایده می دونه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم