[size=18][size=12]
من 22 سالمه
يه خواستگار واسم اومده كه شرايط خوبي داره، هم از نظر اخلاقي و هم مالي
ولي 17 سال بزرگتر از منه ،مرددم، ميخواستم نظر شما رو بدونم[/size][/size]
سلام
ببین اگه چیزی قسمت باشد میشه ولی اختلاف زیاد نه تنها برای خودت بلکه برای فرزندانت ممکنه دردسر ساز بشه آخه وقتی سنش بالاتر بره بی حوصله میشه و درثانی به فکر بچه هایی باش که حاصل زندگی شماست باشید چون پدر من از من بزرگتر اصلا منو درک نمیکنه و نیازهامو برطرف نمیکنه و اصلا محبتی به من نمیکنه تو رو خدا فقط به فکر خودت نباش
خواهر گلم من هم چنین شرایطی را تجربه کردم .اما فکر میکنم این اختلاف خیلی زیاده و بعدا دچار مشکل میشی
که یا باید از ارزشهاو جوونیت بزنی یا جدا بشی ...
خودت را دست کم نگیر ، مطمئن باش برای اون آقا کیس مناسبی هستی اون آقا چیزی را از دست نمیده اما تو چرا.
هنوز اول راهی پس بیشتر فکر کن
بخاطر دیگران زندگی نکن اینکه به تو غبطه بخورن این شرایط گذراست .
سلام دوست مهربانم نظرخواهی می بایست ازافرادی بشه که به نحوی باشماارتباط یعنی تورا یا طرف روبشناسن ودلسوزت باشن به آینده ودین ودنیات فکرکنن اولا نظرخواهی هاروکه من خوندم برآوردم این بودکه هرکه مشکل خودش رو باهات مطرح کرده یعنی انچه خودش میخواسته نه دل وروزگار تو این دوره زمنه خواستگارهایی هستند جوان قبراق شیک پولدار اماتوخالی تورا بخاطر تیپ و....میخوان پایانش پشیمانی است بعد ازخدا پدرومادر اقوام متعهد ودارای علم و معلم.ویک مشاور خوب درشهر همین سایت هم مشاورین بسیار خوبی داره .آگاه باش یک سال زندگی بالبخند به هزاران سال زندگی بااخم وناراحتی می ارزه برو جمع بندی کن علم شخصیت خانواده تعهد اعتقادات ،اعتقادات ؛اعتقادات ..................رودرنظربگیرهرکاری را باتوکل به خدای بزرگ انجام بده .اگه نهایتا نتیجه نگرفتی ازیک عالم معتمد بخواه برات استخاره بگیره لازم باشه مجدد راهنمایتانم hplnvqhadvfdl@yahoo.com
سلام،اختلاف سنيتون خيليييييييييييييي زياده
ادم از عمر خودش خبر نداره ولي هر چقدر تو سر حالتر ميشي اون پير تر ميشه و كم حوصله تر،اختلاف سني بچت با اون زياد ميشه بعد وقتي ميفهمي كه اشتباه كردي دير شده و تو از اون بايد مواظبت كني ترو خشكش كني،جوونيتو هدر بدي،تو ميتوني با يكي مثل خودت خوشبخت بشي زندگيه خوبي داشته باشي،برا اونم زن كم نيست بره با هم سن و سال خودش ازدواج كنه
(ازدواج اگاهانه زندگيه عاشقانه) _________________ هم دعا كن گره از كار تو بگشايد عشق
هم دعا كن گره تازه نيفزايد عشق
والا اختلاف سنیتون خیلی زیاده اما اگه تو جنبه های دیگه واقعا تفاهم دارین شاید بشه چشم پوشی کرد
البته به روحیه اون آقا هم بستگی داره یکموقع میبینی با این وجود جوونتر میزنه و بشاش و با نشاطه
من خودم از شوهرم 12 سال کوچکترم اما خیلی ازش راضیم و اگه صدبار دیگه هم برگردم دوباره همونو انتخاب می کنم
اما میدونی من واسه انتخابم چند سال وقت گذاشتم.. یعنی از همه نظری با معیارهام و شناخت کامل داشتم
وگرنه نباید به این راحتی چشمتو رو این اختلاف سن ببندی
ممکنه بعدا دلت شوهر جوونتر بخواد
یا بخوای با دوستات رفت و آمد کنی ببینی اونا همشون شوهراشون جوونترن (مشکلی که الان من دارم اما خوب برا مهم نیست زیاد)
تعجب میکنم !!! منو شوهرم 7سال فاصله سنی داریم . ولی من دوست داشتم 20 سال اختلاف داشتیم . خیلی فاصله سنی زیاد دوست دارم .ولی خواستگار سن بالا نداشتم .البته زود ازدواج کردم شاید صبر می کردم میومد!! الن احساس میکنم شوهرم خیلی بچه هست و کم تر از من میفهمه .این هم نظر من.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم