با سلام
دوستان از جنبه هاي مختلف اين قضيه رو بررسي كنند:
تعريف اختلاف فرهنگي
تاثير اختلاف فرهنگي در ازدواج
اختلاف فرهنگي پس از ازدواج
تاثير اختلاف فرهنگي در امر زناشويي
و ...
با سلام خدمت مدیر محترم سایت و همه کاربران عزیز و دوست داشتنی
مهمترین عاملی که در ازدواج نقش موثری دارد عامل فرهنگ است. چه بسیار خانواده هایی که به علت ناهماهنگی در زمینه های فرهنگی وضع نابسامانی دارند و یک عمر را ناشاد می گذرانند.البته باید توجه داشت که عوامل فرهنگی ابعاد مختلفی داری از جمله:
1.دین و مذهب :اعتقادات دینی و مذهبی در ازدواج نقش مهمی را ایفا میکند.دختر و پسری که با اعتقادات دینی متفاوت ازدواج میکنند پس از احساسات پر شور جوانی در زمینه های مختلف اختلاف نظر و احتمالا ناسازگار خواهند شد.به عنوان مثال اختلاف در تربیت فرزند یا اختلاف در انجام فرایض دینی و یا اختلاف در گردشها و مسافرتها
2.آداب و رسوم : در جوامع و کشور های مختلف آداب و رسوم متفاوتی رایج می باشد. عقاید یک جامعه با عقاید جامعه دیگر در تضاد میباشد و این مسئله در زناشویی بسیار مهم و قابل توجه می باشد.به عنوان مثال در فرهنگ غرب اعتقاد به اصل آزادی جنسی باعث بوجود آمدن آداب و رسومی شده است که با عقاید جوامع اسلامی در مغایرت می باشد .از جمله دست دادن زنها و مردها اعم از محرم و نامحرم , و معاشرت زنان و مردان نامحرم و .........
3.لباس پوشیدن و آرایش ظاهر : در ازدواج مسئله لباس پوشیدن و آرایش ظاهر در مورد خانمها بسیار اهمیت دارد مثلا اگر یک زن مومن و محجبه با یک مرد بی بند و بار ازدواج کند زندگی برایش زجرآور خواهد بود و بر عکس...البته باید توجه داشت که نحوه لباس پوشیدن و آرایش یک امر عینی هست و در این مورد بررسی و تصمیم گیری امر ساده ای میباشد.و هر فرد در نگاه اول می تواند وضعیت خود را با طرف مقابل بسنجد.
4.سنت های غیر معقول در زناشویی :بعضی از خانواده ها سنتهای فرهنگی خود را حفظ کرد ه و آنها را به دیده احترام نگاه میکنند ...مثلا مرد سالاری در خانه و ......
5. اعتقادات و باورها :که علاوه بر اعتقادات دینی و مذهبی جنبه های دیگری را هم دربر میگیرد مثلا برای دختری که تمام هم و غمش توجه به تجملات و لباس و... است تحمل مردی که تمام اوقات را به مطالعه میگذراند و توجهی به لباس او ندارد مشکل است.
البته در زندگی هر فرد ارزش ها و ضد ارزشهای فرهنگی نقش مهمی دارد و باید توجه داشته باشیم کدام ارزش خوب است و یا بد است.
البته این موضوع یعنی فرهنگ باید قبل از ازدواج مورد توجه طرفین قرار گیرد و فرد همسری را انتخاب کند که از لحاظ مواردی که ذکر شد به او نزدیک باشد و در این صورت طرفین می توانند با روشهای منطقی اختلافات جزئی را حل کنند.الته نقش مشاوران محترم در این مسائل بسیار پر اهمیت میباشد که طرفین را با پیامدهای چنین ازدواجی آشنا سازند ...........
از شما مدیر محترم سایت و همه دوستان گرامی عذر خواهی میکنم که مطلب طولانی و خسته کننده شد .امیدوارم با استفاده از نظرات یکدیگر بتوانیم زندگی ای که به دور از هرگونه اشتباه و خطایی باشد را شروع کنیم .باآرزوی موفقیت برای همه دوستان در هر مرحله ای که در زندگی هستند. :wink:
سلام
به نظر من در سالهاي اخير فرهنگ معني فرهنگ با چيزي كه تو لغت نامهها هست
تو نظر مردم متفاوت شده . متاسفانه اختلاف سليقه ها را همه دارن به فرهنگ ربط ميدن . حتي اگه دونفر از لحاظ لباس پوشيدن و يا چيزهاي عادي و روزمره زندگي اختلاف سليقه داشته باشن فورا ميگن ما اختلاف فرهنگي داريم .
من ديدم افرادي رو كه سالها خونوادشون تو يه كوچه زندگي كردن حتي شغل خونوادشون هم مثل همه بعد از ازدواج هر دوشون ميگن ما اختلاف فرهنگي داريم و دارن از هم جدا ميشن.
هر كشوري براي خودش فرهنگ خاص خودش رو داره و نوع رفتار و دين و حتي روز مرگي هاي زندگي كشورها با هم متفاوت هست و افرا د دو كشور مختلف با هم اختلاف فرهنگي دارن و ار همه نظر با هم تفاوت ريشه اي و كلي دارن و ازدواج با افرادي كه از كشورهاي ديگه هستن و فرهنگ متفاوت زود خسته كننده ميشه .
فرهنگ يه كشور يه روزه به وجود نيامده كه بخواد با چيزهاي روزمره و عادي زندگي بين افرا د اون كشور كم و زياد بشه و اين نيست كه يه نفر بخواهد به اندازه نيازش از فرهنگ كشور خودش استفاده كند
تنها مسئلهاي كه ميتونه نقش زيادي رو تو فرهنگ مردم داشته باشه دين هست
يعني اگه كسي دين متفاوت داشته باشه مجبور هست كه تمام زندگي خودش رو بر اون پايه برنامه ريزي كنه و دو نفر كه دين مختلف دارن فرهنگ مختلف را هم بايد داشته باشن.
ابتدا بايد معني اصلي فرهنگ براي مردم كشور ما مشخص بشود كه اين سردرگمي مردم با كلمه فرهنگ از بين برود بيشتر مرم تا اسم كلمه فرهنگ و يا اختلاف فرهنگي رو ميشنوند سريع اون رو با سليقه و اختلاف سليقه مقايسه ميكنن.
با سلام
اختلاف فرهنگی هم در اول زندگی بین خانواده دختر و پسر مشکل ایجاد میکنه وهم بعد از اینکه زندگی پا گرفت و فرزندی هم به دنیا امد چون برای تربیت فرزند دختر به شیوه خود و پسر به شیوخ زندگی خود میخواهد بپه را تربیت کند
تفاهم در تربیت فرزند یکی از مهم ترین اصول زندگی بعد از تفاهم در ازدواج است چون حاصل 1ازدواج موفق فرزند صالح است و این فرزند هم میتواند آبروی خانواده خویش را حفظ کند و هم میتواند ابروی انها را هم ببرد
سلام
به نظر من فرهنگ ربطی به اینکه در کشور های مختلف باشیم باشیم نداره
ممکن هست حتی در یک شهر باشیم ولی اختلاف فرهنگی باشه
مهم طرز تفکر آدم هست نه مکان زندگی
سلام من فكر ميكنم فرهنگ نقش مهمي داره حالا مي تونه در هر جايي خودش رو نشون بده وقتي ما ميگيم با كسي اختلاف فرهنگي داريم يعني اينكه با اون فرد در اون ضمينه خاص اختلاف نظر داريم واين اختلاف نظر مي تونه دردسر ساز باشه
امروزه اکثر جوونا عادت کردن که کارای خودشونو توجیه کنن واسه همین از دلیل های واهی استفاده میکنن... زندگی ها ارزشو ابهتو زیباییو گذشت رو داره آروم آروم از دست میده................
بیایین بیشتر از این به شخصیتو باورامون احترام بذاریم
تو انتخابامون آگاهانه همه ی جوانبو در نظر بگیریم
نه بی دلیل سخت بگیریم و نه بی مهابا آسونو راحت
سلام
بعضي از دوستان معتقدن كه فرهنگ دو كشور با هم متفاوته اما توي خونواده ما مگن فرهنگ آدماي دو شهر هم با هم متفاوته و نمي تونن با هم زندگي كنن اما من مي گم ممكنه دو فرد از دو كشور،دوشهر،دونژاد و دو مذهب باشند اما داراي فرهنگ مشابه اي باشند و يا برعكس از يه شهر،يه كشور،يه مذهب و يه نژاد باشند اما اختلاف فرهنگي در اونها بيداد مي كنه.
و بايد بدونيم كه اختلاف فرهنگ باعث خيلي از بدبختي ها در زندگي ميشه و بايد حتما جدي گرفته بشه چون من اين اختلاف فرهنگيو در يك خانواده با چشمهاي خودم ديدم كه چه مشكلاتي رو بوجود مي ياره.
سلام اختلاف فرهنگی نباید تو ذهن خیلی یا بی تفاهمی رو درست کنه خواب مثلا"توی رسوم یک شمالی با یه آذری خیلی اختلاف فرهنگی هست از نوع رفتار گرفته تا بینش ولی خیلی ها ازدواج کردن و به زندگی قشنگی هم رسیدن ولی میتونیم اختلاف فرهنگی فقط دوتا خانواده رو در نظر بگیریم شامل تجملات نوع اعتقاد مذهبی و شدت آن تا پوشش مسلما" باید این انتخاب رو معیاری باشه که درصد نزدیکی این دوخانواده به حد تناسب رسیده باشه تا بتوانند راحت تر نظرها پیشنهادهارو به هم انتقال بدن حالا تا اینجا که گفتم طرف عاشق نشده ولی اگه عاشق باشه یه پافشاری خاصی داره که به طرفش برسه که معمولا" یکی از دوطرف می خواد بخاطر اون یکی خودشو عوض کنه یعنی ره صدساله رو یه شبه بره که کمتر کسی این توانایی رو توخودش داره بقول امروزی آتشیش که خوابید تازه یادش می افته که انگار تو زندونه و ........ حالا دوستان این احتمالم بدید که اختلاف فرهنگی هر کشور یا شهر یا خانواده برای خودشون باارزشه پس آدم خوشو باید باور داشته باشه که آیا میتواند با این شرایط سازگاری پیدا کند؟
به نظر من اختلاف فرهنگی تاثیر زیادی در عدم تفاهم و عدم درک متقابل دارد و هر چه این اختلاف بیشتر باشد میزان برخوردها و سوتعبیرها و دعواها در اینده بیشتر خواهد بود
سلام
به نظر من اختلاف فرهنگ شاید قبل از ازدواج زیاد به چشم نیاد و از روی علاقه زیاد طرفین اون رو نادیده بگیرن امامطمئنن بعد از ازدواج که زندگی به روال عادی برمی گرده و چشمها خوب باز میشه اون وقته که حتی کمترین سطح اختلاف فرهنگی هم مشکل ساز میشه!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 1 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم