تاریخ: جمعه 3 مهر 1388 - 16:41 عنوان: کمکم کنید تا به خواستگارم جواب بد
سلام به همه اسم من یلدا است و22سال سن دارم پسری به خواستگاریم آمده با تحصیلات دکترا و خانواده یکم مذهبی استاد دانشگاه است و تمام شرایط خوب را دارد ولی یک مشکل دارد که قدش کوتاه تر از من هست و این موضوع باعث شده که خانوادم میخوان بهش جواب منفی بدن ،علاوه بر ان پسره از من خواسته تا زمانیکه پیش خانواده انها هستم یک روسری سر کنم خانوادم با این هم موافق نسیتند
سلام..........عزیزم به دل و عقلت رجوع کن و مطمئن باش پسری که با ایمان و باخدا باشه میتونه همسری ایده ال برای هر دختری باشه ،حتی اگر قدش کوتاه باشه،داشتن خوف و رجا به پروردگار رحمان ضامن خوشبختی انسانهاست....در پناه حق _________________ خدایا مرا بر یک چشم برهم زدن بر خود وامگذار
سلام yalda17,
خوب ظاهرا همه چیز جوره جز قد... اگر اختلاف در حد 10 سانت یا حتی کمی بیشتر باشه مهم نیست... من خودم خانوم و آقا ی دکتری رو میشناسم که خانوم از آقا قد بلند تره ولی زندگی بسیار خوبی دارن چون بهم احترام میذارن... مخصوصا توی ادبیاتشون... همدیگه رو درک میکنن و خیلی جا ها هم گذشت دارن
اما در مورد حجاب.. اولا کخ پدر شوهر و مادر شوهر از بعد از عقد به آدم محرم میشن... پس روسری نیاز نیست... این یا خواست خودشه یا خانواده اش... اگه خودشه باید ببینی منطقی پشتش هست یا نه؟... دلیلش چیه؟... به چه حقی و با چه منطقی مانع حلال خدا میشه؟... خدا گفته اونا محرم هستن حالا ایشون چرا میگه نه؟... استدلالی ازش سوال کن
خانواده ای رو دیدم که پدر شوهر هر دو عروسش رو هر روز چندین بار میبوسید... خیلی هم باهم صمیمی بودن... علل قاعده بگرد دنبال علت
شاد باشی
بدرود
با سلام
خانم عزیز این شما هستید که می خواهید یه عمر با این آقا زندگی کنید چیزهای خیلی مهمتری از قد و وزن در اولویت قرار دارند همین که تحصیلکرده و با خانواده هستند خودش خیلیه در ضمن یه روسری سر کردن که چیزی نیست منم با خانواده ی همسرم زندگی می کنم همیشه هم چادر سر می کنم نه برادر شوهرم نه پدر شوهرم منو بی حجاب ندیدند چون همسرم همون روز اول گفت که بابای من خوشش نمیاد جلوی اون بی چادر باشی منم گفتم همچین تصمیمی رو هم نداشتم واسه همینم پدر شوهرم خیلی دوسم داره همه جا هم ازم تعریف می کنه مخالفت های خانوادتون اصلاً قانع کنند ه نیست خود دانید
موفق باشی _________________ " اگه خدا تا لب پرتگاه بردت بدون یا از پشت گرفتتت....یا همون لحظه پرواز رو یادت میده. "
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم