تاریخ: پنجشنبه 10 شهریور 1390 - 00:33 عنوان: خانواده نامزدم منوسرافکنده کردن انگار دیگه دوسشون ندام،بایدد
[سلام. من 26 سالمه مهندسم،نامزدم هم مهندسه. پدرومادرش ازهم جداشدن و هرکدوم فقط به فکر زندگی خودشون هستن نه فرزندانشون. پدرش خیلی راحت خودش را کشیده کنار وهیچ حمایتی نه مالی نه معنوی نمی کنه، مادرش هم ابتدا خوب بود اما وقتی فهمید من یک عروس حرف گوش کن توسری خور نیستم علاقش رو بهم از دست داد با وجود تمام اخترام و علاقه ای که بهشون داشتم، جالبه که خودم هم تحصیلکردم هم زیبام هم خانواده ی خوبی دارم که به لحاط فرهنگی خیلی بالاترن و از لحاظ مالی هم اگه بالاتر نباشیم پایین تر نیستیم حتی خانوادم هم به خاطر من و نامزدم خیلی با کم کاریهای خانواده ی همسرم کنار اومدن اما اونا روزبروز بدتر می شن، پدرش از یکطرف بهم میگه دخترم و ازطرف دیگه طردم می کنه و همسرش هم یک آدم موذی و ریاکاره که باعث بدترشدن اوضاعه. مادراصلیش هم گفتم فکرمیکنه من باید تاکمرجلوش خم شم و دستوربگیرم هرچند من هرگزبی احترامی نکرم اما روزبروز بدترمیشن تاجاییکه وقتی توخونشون مهمون بودم از من میخواست رختخوابشو جمع کنم و خونشوجاروبزنم اونم با لحن دستوری نه لحن مهربان(تازه اونم انجام میدادم امابرون میل).درحالیکه من جاییکه بزرگ شدم خانوما باآقایون برابرن نه خدمتکار.ازشون خسته شدم دیگه دوستشون ندارم،حتی به پسرخودشون هم رحم نمیکنن نامزدم خیلی ازشون شاکیه اگه جایی برای رفتن داشت پشت سرش هم نگاه نمیکرد.ازم خواسته با خانوادش قطع رابطه کنم چون 26 ساله اوناروهمینجور دیده و مطمئنه عوض نمیشن. من چیکار باید کنم؟منم امیدی بهشون ندارم خودمم باسیاست و چاپلوس نیستم که ازاون راه واردشم. من خیلی ادعاداشتم وحالا فقط آبروم جلو خودم و خانوادم رفته، خانواده نامزدم حتی به رسم ورسوماتم کاری ندارن مثل عیدی آوردن و این چیزا.جالبه من بخاطرشون ازاعتقادهمیشگیم که میگفتم مهریه بالامیخوام گذشتم باخونوادم بحث وجدل کردم و با14تاسکه عقدکردم،(حتی زیرلفظیم ندادن)ولی بخدا اینا مهم نبوداگه فقط احترام وعلاقه ای که توقع داشتم را ازشون میدیدم.
واسه آیندمم دوست ندارم فرزندم ازاونا اخلاقای بدی مثل زورگویی،تعصب،بی ادبی و بی احترامی به حرمت خونواده را یادبگیره چیزایی که منم تا قبل آشنایی با اونا ندیده بودم.از طرفی هم دوست ندارم به نامزدم اجازه بدم از خانوادش ببره و بگذره هرچیهم که باشن پدرومادرشن واحترامشون واجبه،تازه میترسم منومقصربدونن واوضاع بدترشه. آخه همیشه اونایی که کمکاری بیشتری دارن طلبکارترن.ولی میترسم اینجوری رو رابطه خودمون تاثیرمنفی بگذارن.چیکاربایدکنم؟ایکاش پدرخودم زنده بود اونوقت به این سادگیا نمیتونستن...بیخیال.
این مطلب آخرین بار توسط vidaaa در پنجشنبه 10 شهریور 1390 - 02:35 ، و در مجموع 3 بار ویرایش شده است.
خودت که ميدوني اينا خصوصيات مثبتي ندارن شوهرتم که اونا همينجوري ميشناسه پس تا ادامه رابطتون باعث دلخوري ودعوا نشده وروي خلقيات خودت ونامزدت اثر نذاشته با احترام باهاشون قطع رابطه کن تا خداي نکرده کارتون به دلخوري نکشه وروي رابطه شما اثر نذاره .در عوض همسرتو حمايت کن تا پدر ومادر وشما رو خانواده خودش بدونه ودر کنارت احساس آرامش کنه و در نتيجه پدر خوب بودن رو نه از پدر خودش که از پدر شما ياد بگيره !
تحسينتون ميکنم که خود واقعيتون رو نشون دادين چاپلوسي ودورويي رو روش خودتون قرار ندادين همينطور با قدرت واعتماد بنفس پيش بريد موفق باشين _________________ خدایا بمن بیاموز قبل از آنکه در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفشهایش راه بروم
سلام
با توجه به وجود آسیب طلاق در خانواده نامنزدت ، تا زمان مستقل شدن مدارا کن و مراقب باش تنشی بوجد نیاید!
برای آنان تنش طبیعی است! ولی برای شما بسیار سنگین!
همسرت را به خود دلبسته ساز طوری که حسادت دسگران را تحریک نکنی! به بهانه کمتر با آنان باش ولی رسمی و خیلی هم با احترام!
تاریخ: پنجشنبه 10 شهریور 1390 - 11:54 عنوان: ممنونم دکتر اگر شما دوباره به این تاپیک سرمیزنید موضوع مهمی
[quote="kebria"]سلام
با توجه به وجود آسیب طلاق در خانواده نامنزدت ، تا زمان مستقل شدن مدارا کن و مراقب باش تنشی بوجد نیاید!
برای آنان تنش طبیعی است! ولی برای شما بسیار سنگین!
همسرت را به خود دلبسته ساز طوری که حسادت دسگران را تحریک نکنی! به بهانه کمتر با آنان باش ولی رسمی و خیلی هم با احترام![/quote]
رابطتو با شوهرت خوب کن و خوب نگه دار
فعلا هم کم با خانواده شوهرت رفتو آمد کن اصلا واسه چی میری خونشون میمونی که پرو بشن؟ سعی کن رفت و آمداتون کوتاه و با حضور دیگران باشه که نتونن اینکارو کنند
زودتر عروسی کنید و بعد عروسی باهاشون رسمی و محترم و سرد باش اما شوهرتو بکش طرف خودت
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم