samiragh سلام
از نظر من ایران ما داره از قانونی پیروی میکنه که خیلیم خوبه یعنی آدمای ما دیگه به زندگی سرسری نگاه نمی کنن یعنی مهریه واقعا جلوی خیلی از این زود تصمیم گیری رو گرفته
نمیدونم منظور منو فهمیدین یا نه
مثال المان دیگه کسی دوست نداره بچه داربشه چون دیگه ازدواج بین اونا کمرنگ شده
از نظر منم به روز شدن قانون یعنی کشوری مثل آلمان شدن
نمیدونم منظور منو فهمیدین یا نه
مثال المان دیگه کسی دوست نداره بچه داربشه چون دیگه ازدواج بین اونا کمرنگ شده
از نظر منم به روز شدن قانون یعنی کشوری مثل آلمان شدن
ما تو كشوري زندگي مي كنيم كه با وجوده اينكه اينقدر مراحل تا طلاق كش مي دن بازم آماره طلاقش خيلي ضايست.
تو ايرانم خيلي ها دوست ندارن ازدواج كنند ولي حق هم ندارند مجرد بمونند چون خواهر و مادرشون رو ميارند جلويه چشمشون، حالا بازم تو شهرهايه بزرگتر بهتر شده
به نظر من به روز شدن يعني ايران شدن نه افغانستان و عربستان شدن.
به نظر من هر مشکلی قابل حل و تحمله ولی اختلاف فرهنگی نه!
اختلاف فرهنگی یعنی ارزش و هنجاری که برای دیگری ضد ارزش یا بی ارزش است
به زبان ساده چیزی که برای تو ساده و پیش پا افتاده برای طرف مقابل یک ارزش بزرگه
یعنی حرف همو نفهمیدن!
سلام اختلاف فرهنگی چیز مهمیه ولی دست یافتنیه من خودم با یک فردی از غرب ازدواج کردم ولی خیلی راضیم نمیگم تفاوت نداشتیم ولی هر دو طرف نکات مثبت فرهنگ کشورهامونو رو فرهنگ زندگیمون قرار دادیم و الان هم خیلی راضی هستیم به نظر من اگه کمی ادم فکرش باز باشه این جور ازدواجها نکات و فایدههای مثبتی داره.مخصوصا اینکه افراد غربی خیلی خصوصیات خوبی دارند که در همسران ایرانی کم دیده میشود. :!:
با سلام. به نظر من اختلاف فرهنگی در جای خود جذابیت هایی دارد و گاهی باعث میشه طرفین به آگاهی و تکامل بیشتری برسند.. چرا ما همیشه به اختلافات فرهنگی به دید خوبی نگاه نمیکنیم. اگر قرار باشه همیشه این اختلافات دردسرساز باشه پس هیچ گاه ما بین اقوام یک ملت صلح و دوستی نخواهیم دید. ولی اگر برای رسیدن به وضعیت مطلوب و ایده آل تلاش کنیم همین اختلافات باعث میشه که خیلی از اوقات به نقصها و کاستیهایی که ممکن در هر فرهنگی باشه دست پیدا کنیم. و در زندگی زناشویی هم به ظرفیت و توان درک و پذیرش این مسیله در هر دو طرف بستگی دارد. کاش میشد بر این قضیه بیشتر کار کرد تا از تعصبات قومی و قبیله کاست و به آگاهی و درک انسانها از شرایط حال و زندگی جهان امروزی افزود.
اختلاف فرهنگی و شیوه تربیتی بزرگترین مشکلی است که جوانان و حتی برخی از خانواده ها به ان توجهی ندارن و بعد از ازدواج با مشکلات ان مواجه میشوند.
من هم دارم قربانی همین بی توجهی میشوم.
امیدوارم که از این پس کسی دچار این اشتباهات نشود.
سلام قوانین هر کشور هم رابطه مستقیم با فرهنگ اون کشور داره البته در مواردی قوانین کشورها بین ا لمللی ومشترکند وقوانین نیز باید به مقتضیات زمانهای مختلف تا حدودی تغیر پذیر باشند مسلما نبایدقوانین در همه دورهها ثابت باشند چون هرچه می گذرد دنیا در حال تحول است وانسانها نیز با این تحولات پیش میروند وزندگی ها در دوره های مختلف متغیرند پس قوانین وابسته به این تغییرات نیز باید با مردم زمان حال متناسب باشند
سلام به نظرمن اختلاف فرهنگی قبل ازازدواج باید موردبررسی قراربگیره ولی اگه ازدواج صورت گرفت وبعدکتوجه اختلاف فرهنگیشون شدن اولا بادرک متقابل ثانیاباصبر وثالثاباتوکل برخدامیشه زندگی روبه سمت آرامش حرکت بدن ولی اگه هرکی حرف خودشوبزنه حتی اگه خیلی به هم علاقه داشته باشن یابه جدایی ختم میشه یاسوختن وساختن
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3, 4, 5بعدی
صفحه 3 از 5
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم