سلام دوست عزیز سعی کن کمی مدارا کنی .شما اگر همه فکرت کنترل شوهرت باشه جز این که ارامش خودت واز دست بدی حاصل دیگه ای نداره .تو هم به مرور ازش خواسته هایی داشته باش در مورد لباس /اندام /ریش و......به طور غیر مستقیم حتی اگه شده تخیلی از اثرات سوئ این برنامه ها در خانواده وزن وشوهر صحبت کن اخر هم اگه دوست داری زندگی کنی بد شوهدرت به هیچ ک نگو چون اولین کسی که سرزنش بشه خودتی (من یک درد کشیدهام وفقط با توسل وزاری به خدا وائمه وصبر حلش کردم ----برات دعا میکنم گلم)
[quote="kalara"]سلام دوست عزیز سعی کن کمی مدارا کنی .شما اگر همه فکرت کنترل شوهرت باشه جز این که ارامش خودت واز دست بدی حاصل دیگه ای نداره .تو هم به مرور ازش خواسته هایی داشته باش در مورد لباس /اندام /ریش و......به طور غیر مستقیم حتی اگه شده تخیلی از اثرات سوئ این برنامه ها در خانواده وزن وشوهر صحبت کن اخر هم اگه دوست داری زندگی کنی بد شوهدرت به هیچ ک نگو چون اولین کسی که سرزنش بشه خودتی (من یک درد کشیدهام وفقط با توسل وزاری به خدا وائمه وصبر حلش کردم ----برات دعا میکنم گلم) :roll:[/quote]
سلام اره خیلییییی اشتباه کردم خودم فهمیدم من از اولم میدونستم نباید بد کسی رو گفت گفتم شاید یک راه حلی گیرم بیاد خودم عذاب وجدان دارم جواب خدا رو چی میخوام بدم هیچیم درست نشد که بدترمممممم شدش چه اتفاقایی برات افتاد بهم بگو
راستشو بخواین من قبلن در مورد گناه ای اشتباها حرف زدم میگه منو تو گور خودم میذارن تو رو تو گور خودت میگفت خودم جواب ذارم الان ما ه حدی رسیدیم که مقدور به این صحبتا نیستیم اون بسیااااار مغرور ولجباز هستش واینکه دیگه اصلا جواب منو نمیده اصلا حرف منو گوش نمیده خودش میدونه اشتباهه شما چی میگین اون رو حرف مامانش دوسال نمازشو نخونده هصلا دیگه واقعا چارهای نیست سپردم به خدا
سلام خداروشکرنه اره بابا بیحیایی وبی تقوایی هرچی که فکر کنید کار خودشو کردبس کنید دیگه همه چی تموم شد دادخواست طلاق داده شدحتی اگه برگرده هم دوسش ندارم
اصلا شما میدونید من جند سالمه نونزده اونم بیست پنج ولی تو اعتقاد اخلاق تو اکثریت کارا از یه بچه دبستانیم بدتر همه اینا از یه مسافرت شروع میشه که دوست صمیمی ایشون یه خانوم دارن که نه من خداشاهده نه از نظر تیپ بگی خوش تیپ یه مقدار از نظر ظاهریم سبک باشوهرشم خیلی مشکل داره اونجوری که میگفت با مادر شوهرش مشکل داره به شوهرشم شک داشتش حالا اینا به من ربطی نداره ایشالا حل شه بیست چهاسالشه ولیسانس داره شما فکر کنید اسکم دوست همسرمم حامد اون قدر بدبخت شده شیطون تو وجودش رفته که چش تو چشم به من میگه مگه از من بهترم واسه تو تاومده میگه از نظر تحصیلی حالا من چی نمتونستم با یه لیسانس باشم فکر کنید اسم خانوم طرفم زهرا باشه میگه اگه با زهرا میبودم خوشبخت رین مرد رو دنیا میبودم من میخوام کمکش کنم من حال حوصلشو ندارم اتفاقا این چند روز دارم کارایی میکنم که نجات پیدا کنه واقعا قبلا میگفت یکی رو زیر سر داره بره با همون
mahziba, عزیزم معلومه خیلی عصبانی هستی. گل من اگه از اول با آرامش به همه این قضایا نگاه میکردی شاید به عیبهای خودت هم پی میبردی. باز هم از خدا کمک بخواه تا مشکلت رو حل کنه _________________ وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی نگو خدا با من قهر است
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنودپس حرف دلت را به او بگو....
نه اتفاقا عصبانی نیستم به جای لجبازی غرورش میتونست راه دیگه ایی رو بره میتونست کسی رو دخوالت نده من خودم پی به عیبام بردم با ارامش منطقم زیاد حرف زدم حجواب نداده با لجبازی یایی که این داره جواب نداده اصلا صد سال سیاهم نمیخوام جواب بده
mahziba سلام عزیزم سعی کن بیشتر به خودت برسی مثلا تاتو ابرو یا لباسهای شیک بپوشی و از لوازم ارایشی استفاده کنی یا موهایت را هر چند وقت یکبار رنگ کنی در ضمن خیلی از خدا کمک بگیر راستی میگذاره بدون چادر بگردی ؟ اگه گذاشت حتما اون جوری که اون میخواد بگرد مشکل خیلی حادی نیست نگران نباش عزیزم از رانمایی هات کمال تشکر را دارم
سلام خواهش میکنم ...چرا مشکل هادی هست چون منم دیگه خیل حساس شدم وشاید نمیشه که روش یه کنترل درستی داشته باشمتو اوضاع خیلی بدی به سر میبرم دوست ندارم اینجا باشم دیونه شدم یه جورایی هم از بودنش وهم از نبودنش زجر میکشم نه میتونم برم نه میخوام که بمونم
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3
صفحه 3 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم