حساسيتت رو روي خانوادش كم كن درست مي شه. آزادش بگذار حتي شما هم باهاش برو. مثلاًشوهر من خيلي خيلي با خانوادش رفت و آمد داشت منم هروقت خواست بره باهاش رفتم و ميروم. حتي بعضي وقتا خودم بهش مي گم بريم خونشون. حالا ديگه خودش هم كم ميره اونجا. حتي بعضي وقتا من مي گم بريم اما اون نمياد بريم. منم واقعاً خانوادشو دوست دارم. اوايل دوستشون نداشتم ولي از بس باهاشون رفت و آمد كردم ديگه اونها را مثل خانواده خودم دوست دارم و الآن شايد بيشتر به خانه پدرشوهرم برم ولي خانه مادرم اينا خيلي نرم.
fzy, کلا مردا یه جورین که اگه روی یک مساله زوم کنی.اصرار دارن حرف خودشون بشه!
پس کوتاه بیا و حساسیت رو کم کن.کم کم خودش میفهمه که چقدر بخاطر اون خودت رو سازگار کردی و جذبت میشه _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
چه اشكالي داره بره خونه ي مامان و باباش!!!!!!!!
تو رو خدا بي خيال اين قضايا بشين . اينكه بره خونه ي خونواده ي خودش بهتر از اينه كه به سمت دوست و رفيق كشيده بشه.
تو هم باهاش برو خونه ي خونوادش.
بخدا اگه مشكلات منو داشتين هيچوقت دنبال بهانه نبودين.
مواظب زندگيتون باشيد.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم