سلام مشکل خیلی بدی پیش آمده،یک ماه پیش پسری به خواستگاریم اومده در این مراسم پدر من موهاش بلند بود و از پشت بسته بود،مادر این آقا پسر که یکم ناراضی به ازدواج ما بود این را بهانه کرد و تا آخر مجلس ناراحت بود ولی در مجلس حرفی زده نشد در این مورد،حتی به من و این اقا هم اجازه صحبت کردن ندادن ،تا اینکه روز بعد این آقا پسر از رفتار مادرش معذرت خواست و گفت که مادرم به خاطر موی پدر شما یکم شکه شده بودنند چون ما اینجور افراد را در خانواده نداریم،من هم این موضوع رو در خانه مطرح کردم و همه با این ازدواج مخالفت کردن و حتی نظر من راهم نپرسیدن که آیا این ادم رو میخواهی یا نه؟الان پدرم پاشو کرده تو یه کفش که نمیزارم با این آدم ازدواج کنی اگر هم ازدواج کردی باید خانوادت رو فراموش کنی ،من هم نمیخواهم این جوری بشه،الان مدت یک ماه از این موضوع میگذره و پدر بنده نمیخواهند به خانواده این آقا پسر زنگ بزنند و جواب بدن ،خیلی از افراد هم این خانواده و اقا پسر را تایید کردن ولی پدرم راضی نمیشه تورو خدا کمکم کنید
سلام
موردی که اشاره کردید ساده ترین موضوعی است که به تنش منجر گردید . اگر به این نتیجه رسیدی که واقعا با این ازدواج خوشبخت می شوی توانایی حل بحران در زندگی خود را با این مسئله امتحان کن ! اگر توانستی خانواده مخصوصا پدرت را قانع کنی و به این ازدواج قلبا رضایت دهد آنگاه فردی توانمند برای ازدواج موفق خواهی بود در غیر اینصورت با مشکلات بزرگتر سخت در می مانی
برای متقاعد کردن خانواده: از توانایی همسر آیند صحبت کنید - شایستگی های حمایت همسر از شما را مطرح کنید - میزان تحمل خود را بگو - از عقلانی بودن تصمیم دلیل ارائه کنید و...
سلام اقای دکتر حرف شما درست من تمام این راه ها رو امتحان کردم ولی پدرم فردی غیر منطقی و عصبی است من از قابلیت های این اقا هم صحبت کردم ولی افاقه نکرد،میگه اگر اصرار زیاد به این ازدواج بکنی تورو یک ادم بد میدونم و میزارمت کنار ،اخه به نظر شما درست این حرف؟از طرفی دیگه این آقا شرایط خوبی داره با دین و ایمان،سالم ،تحصیل کرده،خانواده خوب خیلی ها این خانواده را تایید کردن ولی پدرم حرف هیچکس جز خودش رو قبول نداره,حتی حاضر نیست جواب این خانواده را بده،شما بگید چیکار کنم :cry:
سلام
قابلیت های آقا پسر را از طریق افراد با نفوذ مطرح کنید و شما زمینه های ترحم پدر را به خود جلب کنید و به پدر از طریق افراد با نفوذ اطمینان دهید که مادر دختر مشکلی در آینده برای خانواده شما ایجاد نمی کند.
يلدا تو اشتباه كردي نظر مامان بسر رو به بابات گفتي.
با اين كارش غرور بدرت رفت زير سئوال!!!!!
اما الان سعي كن دل بدر رو از جانب بسر بدست بياري.
مثلا بگو بابا فلاني ميكه چقدر از خوشرويي بابات خوشم مياد.
يا ..
منظورم رو متوجه شدي يا بيشتر توضيح بدم عزيزم؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم