خواهر محترم ما یه همکار داشتیم زندگیش کاملا شبیه شما بود . اون بنده خدا هم شوهرش به بهانه های مختلف از خانمش پول می گرفت .اخرش استعفا داد . رفت خونه نشین شد. یه سوال داشتم ؟مگه شوهر شما کار نمی کنه ؟
فاها جونم من بهت گفتم فعلا قید این فکرارو بزن، عزیز دلم تو الان باید فقط آرامش داشته باشی و به چیزای خوب فکر کنی.
من کاملا میفهممت، هم تورو هم همه اون زنایی که دارن حرف زور میشنون، و اگه نخوان بشنون باید بهای سنگینی بابتش بدن.. شرایط فرهنگی کشور ما اینه. نه فقط تو، نه فقط من، خیلی زنا هستن که دارن زور میشنون و چاره ای ندارن، جنگیدن بیش از حد کم کم آدمو از پا در میاره...
و جالبه مه هر چی از شروع زندگی مشترک بیشتر میگذره آدم زورگویی های جدید تری از مردا میبینه.حقیقت اینه که من به این نتیجه رسیدم تا وقتی که ما توی ایران داریم زندگی میکنیم شرایط همینه یا باید کمابیش به این زور گویی ها تن بدیم و یه جورایی به روی خودمون نیاریم، یا اگه بخوایم واقعا حقوق انسانی خودمونو داشته باشیم باید پی خیلی چیزارو به تنمون بمالیم. مثه اینکه یه دفعه طرف برگرده بگه همینیه که هست اگه دوست نداری مارو به خیرو شمارو به سلامت. اون وقته که میبینی باید بین جدایی و اون همه رنجی که به دنبال داره ، و حرف زور شنیدن یه کدومو انتخاب کنی، که اکثرا همون راه دومو انتخاب میکنن.
فاها جان این قصه غم انگیز زندگی خیلی از ماهاست.
بهتره خیلی تقلا نکنیم چون اون کسی که بیشتر ضرر میکنه خودمونیم.
با نی نیت خوش باش
لذت این نعمتی رو که خدا بهت داره ببر
بی خیال بقیه...
khanomgolعزیزو444
شوهرم کارمیکنه ولی باکلی وام وقسط و.... که داره راحت نمیشه زندگی کرد.بایدخیلی دست به عصاراه بریم.ولی باحقوق 2تامون راحت میشه.
البته من نمیخوام کلا حقوقموواسه خودم نگه دارم.
حتما کمکش میکنم ولی میخوام خرج کردن به اختیارخودم باشه
فاهاجون چیکارکردی کارتتو گرفتی سعی کن حقوقت دست خودت باشه به شوهرت بگو بیا برنامه ریزی کنیم با هم برا قسط ها و زندگیمون که چطوری با هم بچرخونیمش بگو بیا سر ماه حقوقامون رو با هم بذارین و قسطها رو بدیم اینجوری تو به خودت می بالی که یه کمکی به شوهر و زندگیت می کنی البته وظیفه ات نیست داری لطف می کنی دیگه هم زورت نمیاد با این که کار میکنی حقوقت دست یه نفر دیگست و اون نقشه میکشه که چه جوری خرجش کنه و مقداری هم دست خودت میمونه که نیازهای خودت رو برآورده کنی و منت شوهرت هم نمیکشی موفق باشی مواظب نی نیت هم باش لحظات حساسی در پیش داری برا ما هم دعا کن هر چه زودتر بچه دار شیم آخه ضعیف شدم مشکل دارم
babaee6262
چندشب پیش میخاستم باکارتم انتقال وجه بدم گرفتمش بعدهم گذاشتمش توکیفم.اونم دیگه روش نشدچیزی بگه آخه شب قبلش خیلی بددرمورد خرج خونه باهام حرف زده بود.
میفهمیداگه چیزی بگه جواب خوبی دارم بهش بدم!
واست حتما دعامیکنم.یه چیزی بگم البته تعریف ازخودنباشه.من همیشه وقتی میشنیدم که کسی بچه دارنمیشه بدون اینکه ازم بخوادواسش دعامیکردم. همه شون بچه دارشدن!!
فاها جون کجایی نیستت دلم برات تنگیده از اوضاع خونه چه خبر مشکلت دیگه حل شد از نینیت چه خبر خوبه حسابی مشغولی هان بهش برس قدر این نعمتو بدون شوهرت چی کنار اومده با بچه یا هنوز ناراحته- من که شوهرم هم یکمی ضعیف شده داره قرص میخوره آخه دکتر بهمون گفته بود جلوگیری نکنین ولی ما دو سال جلوگیری کردیم التماس دعا
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم