تاریخ: سهشنبه 22 شهریور 1390 - 08:13 عنوان: مشکلات روحی بعد از یک شکست عشقی
با سلام .
می خواستم راجع به مشکل خواهرم کمک کنید. خواهرم حدود 8 سال پیش با یک پسری دوست شدند به قصد ازدواج . حدود 4 سال با هم دوست بودند که بعد پسره به دلیل اینکه دنبال دختر پولدار بود خواهرمو ول کرد . خواهرم بعد از این قضیه خیلی افسرده شد ، بعد از چند ماه از این قضیه پدرمون هم فوت کرد ، همه اینها تو روحیه خواهرم تاثیر منفی گذاشته ، باعث شده که افسرده ، پرخاشگر باشه و متاسفانه به سیگار هم رو آورده ،الان مدت 1 ساله که دل به یه پسره دیگه داده در حالی که پسره اونو نمی خواد.
من با این پسر حرف زدم و ایشون گفتند که هیچ علاقه ای به خواهرم ندارن ، حالا موندم که چه طوری این قضیه رو با خواهرم مطرح کنم با توجه به شکستی که قبلا داشته و روحیه ای که الان داره . چون سن من کمتر از خواهرمه ، خیلی به حرفهای من گوش نمی ده و متاسفانه کسی هم نیست که خواهرم ازش حرف شنوی داشته باشه ، من میخوام هر طوری که شده بهش کمک کنم تا بیشتر از این آسیب نبینه .
اینم بگم که بعد از اون شکست اولیش ، خیلی بی حوصله و بی انگیزه شده . قبلا به خونه و خونه داری و آشپزی میرسید ولی الان حتی اتاقشو هم مرتب نمی کنه . نه پی درس میره نه پی کار ، هیچی ، فقط دلشو به این پسره خوش کرده و متاسفانه چون این پسر تو همسایگی ماست خواهرم هر روز می بینتش .
این مطلب آخرین بار توسط pangoan در سهشنبه 22 شهریور 1390 - 14:28 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
یعنی چیییی به روش نیاورده؟؟؟؟!!!!!!!!!!
وقتی مامان اینقدربی توجه باشه نسبت به دخترتوقع داشتین به اینجاهانرسه؟؟
به نظرمن شمااول بایدبشینی بامامانت صحبت کنی که یه خورده بیشتربه خواهرت محبت کنه ازافسردگی درش بیارین وکمکش کنین که دیگه طرف سیگارنره.چون سیگارمقدمه کارای خیلی بدتره.
نذارین بدترازاین بشه.روحیه شوعوض کنین!
اما اون اصلا به حرف هیچ کس گوش نمیده ، خیلی مغروره ، و اصلا تو خونه با کسی دردد نمی کنه ، سیگارو هم یواشکی میکشه . مامانم هم به روش نیاورد که یه وقت بدتر نشه . از طرفی همونطور که گفتم خیلی پرخاشگر و سرکش شده ، یعنی ترسی از مادرم نداره .
منم میدونم سیگار بده ، برای همین میخوام کمکش کنم که بدتر نشه ، نمی دونم چه جوری بهش بگم که به این پسره امید نداشته باش . می ترسم روحیه اش بدتر بشه و غیر قابل کنترل تر .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم