تاریخ: شنبه 26 شهریور 1390 - 10:23 عنوان: از شوهرم متنفرم ولي نمي توانم براي طلاق تصميم قطعي بگيرم
سلام من 12 سال است كه به اصرار خانواده ام ازدواج كردم . از رو زاول از شوهرم متنفر بودم و حالا با داشتن يك پسر 9 ساله ديگه تحمل شوهرم را ندارم . شوهرم هيچ تلاشي براي جلب توجه من نكرد و هميشه فقط از من ايراد گرفت . حالا دلم ميخواد طلاق بگيرم .ولي نميتونم تصميم قطعي بگيرم . در ضمن الان 6 ماهه كه ما هيچ رابطه اي با هم نداريم و جدا از هم تو خونه زندگي ميكنيم . به نظر شما من بايد چكار كنم
سلام
روي زخم نمك نمي پاشن .اول از همه بايد رابطت رو برقرار كني .6 ماه؟خيلي زياده .ميدوني خيلي از جدايهاي منشاءروابط غلط جنسي يا حتي نداشتن روابط جنسيه؟
عزيزم چرا از اول سعي نكردي خوبيهاي مردت رو پيدا كني و اونها رو براي خودت بزرگ كني تا انگيزه دوست داشتن در شما شكوفا بشه؟ ميدونسيتي مردا وقتي ميفهمن زنشون دوستشون نداره از زندگي مشترك گريزان ميشن؟مردا عاشق خوشحال كردن زنهاشون هستن به شرط اينكه زنها بلد باشن به موقعه شاديشون رو نشون بدن واز همسرشون تشكر كنن.
همسرت حتما تلاش كرده ولي توجه شما رو جلب نكرده شما روزهاي خوشي هم در كنار هم داشتين مگه نه؟
بخاطر پسرت سعي كن دوباره تلاش كني شايد سخت باشه بعد از 6 ماه ولي امكان پذيره
زن باش وزنانگي كن بلدي يادت رفته روزهاي اول زندگيت چطور آرايش ميكردي ؟چطور لباس ميپوشيدي ؟رابطتت رو درست كن بعد همه چي آروم آروم درست ميشه.
موفق باشي وصبور
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم