آقای عزیز من 17 ساله ازدواج کردم تا حالا فقط 2بار تنها مسافرت رفتیم اونم با کلی غرغر و دعوای شوهرم که مسافرت رو به تنم زهر کرد چند بار خواستم از لجش دوست پسر بگیرم تا با اون یه سفر رویایی داشته باشم ولی از خدا ترسیدم تورو خدا نزار عقده کنه . خوب ببرش همه چیز که نباید به میل شما باشه! گاهی هم واسه دلش تنها برین
sohrab304,
تقریبا تا حدود زیادی حق با همسرت هست..
اینقدر بدم میاد ازونایی که هیاءتی می رن مسافرت..
می تونید گردشهای کوتاه رو با دوستان برید که جبران بشه!
از همه دوستانی که نظر دادن ممنونم
ما رفتیم مسافرت البته با پسر دائی و خانومش ، به هر دومون خیلی خوش گذشت ، ولی الان که نظرات شما دوستان عزیز رو خوندم تصمیم گرفتم مسافرت بعدی رو تنهایی و فقط با همسرم تجربه کنم .
سلام شوهر منم دوست داشت تنهایی بریم من اصلا دوست نداشتم حتی ماه عسل که رفتیم دختر خاله ها و دوستامم بردم مشاور بهم گفت حتما مسافرت 2 تایی بریم بازم نشد چسبیدم به پدر مادرم با اونا رفتیم ولی الان که فرشته کوچولو تو راه داریم یه مسافرت 2 نفر و نصفی میخوایم بریم
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم