سلام
برادرم نزدیکه یه سالو نیمه که با خانمی اشنا شده و عاشق هم شدن و با هم میخوان ازدواج کنن او ن خانم چند سالی از برادرم بزرگتر است و قبلا ازدواج کرده بوده و طلاق گرفته و یه پسر 3 ساله داره ومادرو پدرم مخالفن
البته باید بگم که یه سال پیش اونا انگاری صیغه کردن وبرادرم یواشکی میرفت پیشش و و الان که با هم زندگی میکنن و اون خانم الان تقاضا داره که به خاستگاریش بریم و خانوادم راضی نمیشن و زندگیمون آشوب شده برادرم هم خیلی عاشقو بیتابشه
پدرم میگه اینا باید قبل از اینکه باهم زندگیه یواشکی رو شروع میکردن به ما میگفتن تا به خاستگاری بریم و به دلیل اینکه توی این یه سال خیلی اذیت شدن راضی نمیشن و نگرانن که برن خاستگاری و بعدا برادرم که پشیمون شد بگه تقصیر شماس چرا اومدید خاستگاری .
من واقعا برادرمو دوست دارم و اون دیگه خیلی از ما فاصله گرفته و خوراکه منو مادر پدرم تو این یه سالو نیمه گریه و غم شده نمیدونم باید چیکار کنیم
توروخدا راهنمایی کنید
سلام
ماجرای برادر شما دقیقا برای خواهرشوهرم اتفاق افتاده
خونواده ی پسر اصلا راضی نبودند و حدود 3 سال با هم صیغه بودند تا اینکه پسره خونوادش رو تهدید کرد یا براش برن خاستگاری و یا خودش تنهایی میره و واسه همیشه خونه رو ترک میکنه که خونوادش مجبورن قبول کردند ولی به شرط اینکه خواهرشوهرم بچه اشو نبره !!!
الان 1 ساله که باهم ازدواج کردند (رفتند مشهد ماه عسل و برگشتند) و پسر خواهر شوهرم پیش مادر شوهرم می مونه با اینکه خیلی سخته ولی با شوهرش زندگی خوبی داره تازه دیروز رفتند دکتر تا بچه دار بشن!!!!!
البته خواهرشوهرم برای بدست اوردن دل خونواده ی شوهرش خیلی عذاب کشید و خیلی اذیتش کردند ولی بالاخره تونست راضی شون کنه و الان با هم خیلی خوب هستند.خواهر شوهرم توی زندگیه قبلیش خیلی بدبختی کشیده فکر کنم اونم حقش باشه طعم خوشبختی رو بچشه هر چند میگن کبوتر با کبوتر باز با باز.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم