تاریخ: سهشنبه 30 شهریور 1389 - 01:38 عنوان: Re: جهت مشاوره وپیگیری موضوع خاص م
سلام دوست من منم یه آدم زودرنج-حساس-عجول-و دو دل بودم بعدازعقدکلی مشکل باشوهرم پیداکردم وحالابعدازطلاق به جای زودرنجی صبروتحمل-به جای حساسیت ها-رفتارعاقلانه-وبه جای عجول بودن آرامش رونشوندم توهم ایناروتمرین کن تابه عاقبت من دچارنشی عزیزم
ELHAM59, جان
حساس باش نه اینکه گیر بدی احساسی باشی و خوب و مهربون
و نسبت به همه چی مثبت اندیش
زود رنج باش نی گم مباش آما با خودت فکر کن ببین ارزششو داره ؟هان...
عجله هم خوبه هم بد مهم این نی که مثل خرگوش باشی و تند بری مهم اینه که مثل لاک پشت قدم هاتو محکم و با استدلال برداری
شکاک بودن هم خوبه چون به قاطعیت در یه چیز می رسی و از خوب و بدش آگاه می شی آما ببین و بدون که شکاک بدون باعث سرد شدن زندگی می شه و نی زاره که به اهدافت در زندگی به خصوص زناشویی برسی
دودل نباش چون نی تونی هر دو رو در کنار هم داشته باشی تهنا سعی کن و ببین به کدام بیشتر وابسته هستی
اینم به خودت اضافه کن
همیشه و هرکجا تهنا به حرف دلت گوش کن نه عقلت تهنا سعی کن صدای دلت را بشنوی نه چیزی که مردم می خوان همیشه سعی کن رو حرف دلت پایدار باشی
اینو گفتم چون خودم تهنا به حرف دلم می کنم نه عقلم
باشه!هوم...
موفق باشی
خوشحال می شم یه سر به تاپیک های من بزنی تو قسمت گپ دوستانه یا هر کجا که منو دیدی
باشه!هوم... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم