سلام دوستان.من حدود 7 ماهه كه نامزد كردم همديگرو خيلي دوست داريم و شكر خدا تا به حال هيچ مشكلي با هم ديگه نداشتيم.نه با هم نه با خوانواده هاي هم.
اما مشكل من با مادر خودمه.مامانه من يك ادم مغروره كه توي 24 سال زندگي با پدرم حتي يك بار هم تا اونجايي كه من ميدونم احساساتشو بروز نداده و يا تا حالا معذرت خواهي نكرده و از منم توقع داره كه مثله خودشون باشم در صورتيكه شخصيت من خيلي با مامانم متفاوته.من نمي تونم به همسرم ابراز محبت نكنم باهاش گرم حرف نزنم.اينم بگم كه همسرم واقعا ادم احساساتيه و تا حالا اين حرفا كه اگه بگي دوست دارم خودشو ميگيره تو رابطه ما نبوده.ما حتي يه وقتي اگه اشتباه كنيم فرده مقصر عذر خواهي ميكنه وتا به حال عادت نشده كه فقط يكي منت كشي كنه.
ولي يه وقتايي ميترسم حرفاي مادرم درست باشه و وقتي بفهمم كه دير شده.حسابي گيج شدم نميدونم به حرف دل با احساسه خودم كه همه احساساتشو براي مردش نگه داشته و حالا ميگن بروز نده گوش كنم يا حرف مامانم
ديگه حتي ميترسم جلوش با نامزدم حرف بزنم حتي ميگه بايد سلامت هم خيلي معمولي باشه كه سرت سوار نشه اما من نميتونم بابا دوسش دارم خب
تروخدا بگين چيكار كنم؟(ببخشيد اگه سرتونو درد اوردم دلم يه خورده پر بود)
feloura, الهیییی.تو چقد نازی:*
گلم مامانت خودت هم میدونی رفتارش اشتباه بوده.استادم همیشه میگه "خیر الامور فی اوسطها"
یعنی بهترین کارها میانه روی هست.اما نه اینکه صبح تا شب قربون صدقش بری(که توام از کلامت فهمیدم اینجوری نیستی.گفتم تا حواست واسه بعد جمع باشه)
اما تو که شوهرت احساساتیه به نظر من مثل خودش باش.احترام مادرت بجاس.اما دلیلی نداره همه حرفاتو بهش بگی.با یک خانوم فهمیده و رازدار و مومن فامیل مشورت کن.که هم کمکت کنه و هم رازت رو نگه داره.
و اینم بدون مرد احساساتی رو اگه باهاش معمولی رفتار کن ناخوداگاه میشه یه کوه یخ! _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
آخ ghaasedakجون دقيقا همين جوريه همسرم مخصوصا اون اوايل چون ما ازدواج خيلي سنتي داشتيم وقتي محبت ميكرد و جواب نمي دادم فكر ميكرد من دوسش ندارم وچون خيلي ادم مغروري سريعا همه احساساتشو پنهون ميكرد منم از همين ترسيدم كه ديگه به حرف مامان گوش ندادم الان ولي خيلي بهتر شده اگه در روز 20 دفعه قربون صدقه من نره نمي خوابه حالا من ميتونم با اين ادم عاشقانه رفتار نكنم؟
bettiجون خدا روشكر همين طوره اگه من يه بار بگم اون ده بار ميگه خداييشم با جنبه هستش ولي خب ي وقتا حرفاي مادر ترس بدي تو دلم ميندازه كه نكنه بعدا عوض بشه.واقعا ممنون از راهنماييتون ارامش پيدا كردم كه تا الان اشتباه نمي كردم
feloura, الهییی.بخدا از این مردا کمه.اینا مثل جواهرن... ایشالله که خوشبخت شی.
جوابگو خوبیاش باش _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم