تاریخ: یکشنبه 3 مهر 1390 - 12:13 عنوان: با شراب خواری همسرم چه کنم؟
سلام/دوستان عزیز و آقای دکتر همسرم [گاهی در مراسم خاصی مثل عروسی و یا با دوستان که جمع میشوند ،مشروب میخورن.این کارش کاملا بر خلاف میل منه اما ....بار ها به همسرم گفتم که دوست ندارم ولی اون فکر میکنه کارش عادیه////خواهش میکنم راهنمایی ام کنید
یکی از دوستانم همین مشکل را داشت با همسرش به یک عروسی رفته بود از قضا در اونجا مشروب سرو میشد ودوست من نا گهان میبینه که همسرش هم مشغوله بعد از بازگشتن به خونه به شوهرش میگه ببین تو تا 40 روز نجسی و حق سکس را با من نداری خلاصه 40 روز این اقا به غلط کردن افتاد واین دوست من قبول نکرد که نکرد الان از این موضوع 8 سال میگذره و شوهرش حاضر نیست تا حتی یک بار دیگه اون روزها را امتحان کنه ولی ممکنه این راه برای شما راه خوبی نباشه چون ادما با هم متفاوتند
سلام
عذابت را با رفتاری موثر به همسرت نشان بده!
عاقبت رفتار نافرمانی از خدا را به او گوشزد کن!
در دعاها و پایان نماز با صدای رسا طوریکه همسرت بشنود از خدا برای رهایی از این بلا مدد بخواه!
با تشکر از آقای دکتر و دوست عزیز/
این کار ها رو انجام دادم اما حس میکنم در غیاب من انجام میده طوری که من متوجه نشم و این بیشتر اذیتم میکنه
لطف کنید بیشتر راهنمایی ام کنید مرسی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم