تاریخ: سهشنبه 12 مهر 1390 - 16:04 عنوان: کمک کنید--سوال در مورد پیام نور--کمک کنید
سلام
سوال من این هست که با توجه به اینکه بنده کاردانی می خوندم و آخراش بنا به دلایلی
انصراف دادم و یک هفته بعد از انصراف وارد بازار کار شدم (استخدام شرکتی به همراه بیمه) اون هم کار نقشه برداری که ربطی به رشته اصلی من نداره ولی خوشم میاد ازش،بعد از استخدام و تسویه حساب دانشگاه و غیره دنبال مسائل نظام وظیفه افتادم که بحمدالله معاف شدم.
و حالا سوال اصلی این است که بنده دیپلم فنی و حرفه ای دارم،فوق دیپلم ندارم و با توجه به
این تبلیغات جدیدی که در مورد دانشگاه پیام نور انجام می دهند که با هر مدرکی میشه درس خوند این سوال
برا من پیش اومده که من با این دیپلم فنی میتونم کارشناسی(فناوی و اطلاعات) بخونم یا باید
پیش دانشگاهی (غیر حضوری) بگیرم و بعد شرکت کنم؟
-------------------
ممنون از همه
جواب درست بدید من هم از شک و تردید درمیام.
keyvan-rostamy, سلام علیکم.
باید پیش اون رشترو بگذرونی و معدل معیار هم دوازده است و باید بعدش برااطلاعات بیشتر حتما مراجه حضوری توی دانشگاه پیام نور داشته باشی تا راهنماییت کنن.. _________________ الهی همه روز از آن ماست و تو هر روز نیز از آن مایی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم