محل سکونت: دیار بی خیالان دنیا(شهر دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا)
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: شنبه 7 آبان 1390 - 10:15 عنوان:
darya60, لام عزیزم خوب خداروشکر اسم نوشتم برا مشهد تو دانشگاه دعا کنین اسمم در بیاد برم برا همتون دعا کنم دارم سعی میکنم دیگه از تو خط ازدواج بیام بیرون میدونم که خیلی سخته ولی سعیمو میکنم. ما خیلی چیزای خوب دیگه داریم که اگه به اونا فکر کنیم هم میتونیم احساس خوشبختی کنیم مثلا پدر ومادر خوب آرزوهای خوب موقعیت اجتماعی خوب... به آرزوهات فکرکن اونقدر پررنگشون کن تا باورشون کنی وبرای رسیدن به آرزوهات باید تلاش کنی پس میتونیم تا هرجایی که میخایم بریم وبرسیم خدا مارو فراموش نمیکنه حتی ما اونو فراموش کرده باشیم
ناروان جون سلام عزيزم
من خيلي خيلي خوشحالم كه اين فكر رو پيدا كردي و داري با اين مشكل و سختيايي كه پيش روت هست عاقلانه و با توكل به خدا كنار مياي نميدوني وقتي اين حرفا رو ميرنه چقدر هم واسه خودش خوشحال ميشم و هم خودم خيلي آروم ميشم
معلومه كه عزيزم حتما دعا ميكنم ايشالا كه آقا ميطلبه من رو تو رو خدا يادت نره
حالا اگه خدا بخاد و آقا بطلبه ما هم قراره با خانواده بريم دعا كن جور شه مطمئنم خيلي به آرامشمون كمك ميكنه مطمئنم خيلي آروم ميشيم
ايشالا تو و همه جوونا و بعدشم من هر چه زودتر به آرامش برسيم با توكل به خدا
بعدشم خداي مهربون يه نگاهيم بندازه و حاجت روا بشيم
ممنونم ازت عزيزم التماس دعا
منم به يادت هستم اگه قابل باشم حتما دعات ميكنم همشهري خودمممممممممم
فدات شممممممم بوووس
محل سکونت: دیار بی خیالان دنیا(شهر دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا)
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: شنبه 7 آبان 1390 - 10:26 عنوان:
زندگی با همه ی وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن وافسردن نیست اظطراب وهوس و دیدن وندیدن نیست زندگی جنبش وجاری شدن است از تماشاگه آغاز حیات تابدان جا که خدا میداند
سلام darya جان
هر کدوم از ما آدما یه گمشده ای داریم ممکنه این گمشده هر چیز و هر کسی باشه.
من این نوشته رو یه روزی واسه خودم نوشتم و تو اولین کسی هستی که دارم تقدیمش میکنم .امیدوارم بتونه حرف دلت رو بزنه
الهی!فقط تو میدانی و من،فقط من میدانم و تو
من از تو ناامید نمیشوم و مبادا تو از من...
تو نفسی و من محتاج نفس
تو بزرگی و من محتاج بزرگی
تو مهربانی و من محتاج مهربانی
تو همه چیزی و من محتاج همه چیز
الهی!
من اینها را می بینم و تو آنها
من اینجا را می بینم و تو آنجا
من یکی،
دو تا،
سه تا را می بینم و تو همه را...
الهی!نمیدانم و می خواهم،تو می دانی ؛عطایم کن
الهی!از او به تو رسیدم،از تو مرا به او
گم کرده بودم تو را ،پیدایت کردم
گم کرده بودم خود را،پیدایم کردی
گم کرده ام او را ،پیدایش کن
می پرستمت مرا بخواه
می جویمت مرا بخواه
می خواهمت مرا بخواه
الهی!تو عشقی و من عاشق
تو نوری و من ضایع
تو هستی و من نیستم
تو شاهی و من گدا
تو راهی و من رها
من بنده ام و تو خدا...
گمشده ام را بیاب!
من خیلی کوچیکتر از اونم که بخوام نصیحتت کنم ولی دوست دارم بهت بگم که به لطف و عطای خدا شک نکن و ارزش اون همه صبر و تحملی که کردی رو تو این مدت با گله و شکایت از بین نبر! _________________ وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمیدهد،به خاطر این است که شما چیز زیادی از آن نخواسته اید.
سلام عزيزدلم
واي خداااااااااااااا
چقدر متنت خوشكل بود جدا ممنونم ازت خدا ميدونه بچه هاي اينجا چقدر خوبن هر كي مياد اينجا لطف ميكنه و آدم رو دلداري ميده
خدا ميدونه اين حرفا اين اميدواري ها چقدر ارزشمند و چقدر به آدم آرامش ميده
من واقعا از خدا ميخام به هممون خيلي خيلي كمك كنه چون اين فكراي وسوسه انگيز شيطون دست از سر ما آدما برنميداره
ايشالا شما هم هر چه زودتر بتوني يه انتخاب خيلي درست با كمك عقل ودلت هر دو داشته باشي
نه عزيزم اين چه حرفيه كوچيكتر كدومه شما سرور ما هستي همين كه اينقدر مهربوني و لطف داري زجمت ميكشي و مياي خودش يه دنياست
اميدوارم تو هم يه روزي كه دير نباشه اون گمشده ات رو پيدا كني
به اميد اون روز زيبا
خوشحالم ميشم بيا اينجا بهم سر بزن
با اون متناي قشنگت
شما هم كه همشهري من هستين خانم خوشبختم
سلام درياجان منم از آشنايي با شما خوشبختم،
راستش خيلي وقت كه دنبال يه دوست خوب ميگردم( كسي كه از جنس ما باشد) البته شما خيلي بهتر از منيا.
دوتا دوست خوب داشتما اما هردوشون ازدواج كردن گرفتار زندگي خودشون شدن.
من فقط يكي دو صفحه اول اين تاپيك خوندم،حس ميكنم خيلي شبيه يكي از دوستام هستين! آخه اون كه كمتر ازيكسال كه ازدواج كرده كلي تو زندگيش مشكل داره.تازه همين يك هفته پيش كارشون مي خواست به طلاق بكش.
وقتي تاپيك شما روخوندم دقيقا همون حسي بهم دست داد كه، وقتي دوستم از مشكلاتش حرف ميزنه!!!!
آدم دچار استرس مي كنين ازبس بيقرارين. فقط فرقتون اين كه اون ازدواج كرده و شما ازدواج نكردين.
حالا كه تقريبا همشهري هستيم مياي باهم دوست بشيم؟؟؟ _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
سلام آبجی خانم
در ابتدا من یک معذرت خواهی به شما به خاطر بد قولیم نسبت به تهیه ی اون مطلبه بدهکارم،و همین جا از صمیم قلبم معذرت میخام،ولی به خدا اون طوری که باید به دلم بشینه هنوز نشده،
مگه میشه کسی را که تو ذهنت داری با هاش زندگی میکنی فراموش کنی درسته که اون نسبت به من علاقه ایی نداره ولی من تا آخرین نفس میگم:
[size=24]دوستش دارم[/size] _________________ هوا شدی نفس شدم،تیشه شدی ریشه شدم،آب شدی عطش شدم،سنگ شدی شیشه شدم.
سلام داداااااااااااااااا چيطورين خبين شوما سلامتين
از اصفهان چه خبر هوا شنيدم سرد شنيدم
اميدوارم دلتون هميشه گرم باشه
چقدر ازتون ممنونم كه بهم سر ميزنيد خدا فقط ميدونه
واي دادااااااااااااا اين چه حرفيه دشمنتون شرمنده عذرخاهي كدومه
ايشالا اون چيزي بشه كه خودتون دلتون ميخاد بعد ما هم فقط مثل آماده خورا نفعش ببريم
آره واقعا مگه ميشه كسي رو تو ذهنت داري باهاش زندگي ميكني فراموش كني من نميدونم شايدم اون به من علاقه اي نداره كه نميتونه يا نميخاد خانوادش راضي كنه
اما من هميشه هميشه هميشه تا ابد قلبم براش ميتپه
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : قبلی1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25بعدی
صفحه 22 از 25
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم