سلام samijun
برا همینه که من سعی می کنم در مورد نفر دوم هیچوقت قضاوت نکنم
و حتی در مورد نفری که اومده و مطلبی رو گذاشته
این داستان برام جالب بود
شما بعد از یک سال اومدین و دوباره بروز کردین
مطلبی که برام جای سوال داره :
چرا شما بی خیال شدین؟
سلام به همه دوستان عزيز علي الخصوص عزيزاني كه حسابي كنجكاو شدن
اول در جواب setare خانم بگم كه من هيچوقت با دادن شماره همراهم قصد دوستي با ايشون كه خواستگار بودن رو نداشتم.من اون زمان در شرايط خيلي بدي بودم،تازه 3يا4 ماه بيشتر از فوت پدرم نمي گذشت و نمي خواستم تو اون شرايط كسي براي خواستگاري با خونه ما تماس بگيره البته بنده خدامقصر نبود، چون اينطور كه از همكارام شنيده بودم خيلي وقت بود كه درمورد من تحقيق ميكرده!!!
با اين اوصاف و البته شناخت كمي كه نسبت بهش داشتم و با مشورت مادرم تصميم گرفتم خودم باهاش صحبت كنم و بگم كه ما به دردهم نمي خوريم.
تا اينكه اين قضيه حدوداَ يكسال طول كشيد! علتش اين بود كه يكبار جواب رد دادم و ايشون قبول نكردن و بعد از اون نمي تونستم با ناراحتي كه داشتم درست روي اين قضيه تمركز كنم.وگرنه خودم اصلا دوست نداشتم اينقدر طولاني بشه و ايشون بلاتكليف بمونن ناگفته نمونه كه خيلي هم عجله نداشتن چون داشتن ادامه تحصيل مي دادن.
و اينكه چرا نخواستم با خانواده تشريف بيارن فقط به اين خاطر بود كه مي دونستم جواب من نه و درست نبود كه اونارو توزحمت بندازم (بخوان اين همه راه رو بيان و جواب رد بشنون) و حس ميكردم كه خانوادشون خيلي با اين ازدواج موافق نيستن!!!! _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
سلام خانوم خوبين شما من كه حسابي كنجكاو كه نه فضول شده بودم البته خيلي معذرت ميخاماااااااااااااا شرمنده
اول كه حق با شماست كسي نبايد وقتي در جريان چيزي نيست در موردش قضاوت كنه اين اصلا درست نيست
خب الان جالتون چطوره ديگه اگه بخام تسليت بگم كه فكركنم خيلي دير شده اما با فوت پدرتون كنار اومدين الان حالتون خوبه؟
راستي يه سوال ديگه كه اگه دوست داشتين جواب بدين
شما فقط به خاطر فوت پدرتون به ايشون جواي رد دادين آخه اين كه دليل خيلي خوبي نيست به هر حال ميتونستين يه مدت ازشون فرصت بخاين يا اينكه به خاطر تفاوت هايي كه با ايشون داشتين و اصلا خود اين آقا رو نميپسنديديد؟
ديگه الان ايشون و شما هر دو قضيه رو فراموش كردين؟ ايشون ميدونن شما اومدين با تاپيكشون سر زدين؟
سلام عزيزم، ممنون خانمي الآن خداروشكر خيلي بهترم،اينكه ميگن خداوقتي مصيبت ميده صبرشم ميده يه واقعيت محض كه من بهش رسيدم. درست كه جسم بابام نيست اما روحش هميشه در كنار ماست.
و در مورد ايشون، نه خبر ندارن، يكسالي هست كه اين قضيه تموم شده.
وقتي من براي بار دوم به ايشون جواب رد دادم سالگرد بابام رو هم داده بوديم، من اون زمان اصلا احساسي برخورد نكردم و تنها دليل نه گفتنم تفاوت هاي زيادي بود كه باهم داشتيم و يسري چيزاي ديگه كه شايد فقط شماكه همجنس مني بتوني درك كني!!
آخرين بار بعد از گذشت حدود7ماه يكبار ديگه با رفتاري كاملا متفاوت كه بيشتر موردپسند من بود خواستگاري كرد اما نمي دونم چرا توي چند اس ام اس آخر چند جمله اي گفت كه هيچوقت فراموش نمي كنم!!! و الان كه تاپيكش مي خونم مي بينم كه دليل اون حرفها يجورايي تأثير حرفاي ستاره خانم (setare2) بوده.
وباز اصرار كرد كه با خانواده بيان،(با اينكه حالا ديگه مامان من با اين ازدواج مخالف بودو تنها دليلشم دوري راه بود)،من قبول كردم اما مامانم در جواب مادر ايشون گفتن كه من هنوز تصميم نهايي خودم نگرفتم و اين ديدار فقط بابات آشنايي بيشتر خانواده هاست.
فكر ميكنين چي شد؟؟!!
هيچي! ديگه هيچ خبري نه از خودش و نه از خانوادش شد!!!
البته من به هيچ وجه از اين كارشون ناراحت نشدم چون خدارو شكر مي كنم كه مجبور نشدم براي سوم جواب نه بدم و بعدش كلي عذاب وجدان بگيرم كه دل بنده خدا رو شكستم. _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
ايشون ميدونن شما اومدين با تاپيكشون سر زدين؟ :?: :?: :?: :?:[/quote]
مي دونم كه كنجكاو شدي كه من جريان اين تاپيك از كجا مي دونستم. اين سايت خودم بهش معرفي كردم و اين تاپيك رو هم خودش يكبار بهم گفت اما من هيچوقت سراغش نيومدم. تا اينكه اونروز بعد از مدتها به سايت سر زدم و ياد اين تاپيك افتادم. كلي گشتم تا پيداش كردم. _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
شما هم كه همشهري من هستين خانم خوشبختم
چه جالب به هر حال شما تو زندگيتون حق انتخاب داشتين حتما يه چيزايي تو اين آقا مشاهده كردين كه جواب رد دادين
اما خيلي خوشحالم كه حالتون بهتره خدارو واقعا شكر ميكنم
اما اون خانم قضاوت بدي كردن راجب شما و اون آقا كار بدتري كردن كه بعد حرفاي اون خانم تحت تاثير قرار گرفتن
به هر حال چيزي بود كه گذشته شما هم خدارو شكر حالتون خوبه
به فكر زندگي خوبتون باشين و با توكل به خدا هميشه شاد و آروم و خوشبخت باشين
سلام عزيزم
مرسي من خوبم شما خوبي؟
من دقيقا همشهري شما نيستما
يكم اينورترم!!! _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
مرسي گلم
راستش من مروي هستم (تخت جمشيد)
كاش مي تونستيم يه جاي ديگه باهم صحبت كنيم كه راحت تر باشيم!!! _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
من نیومدم اینجا تا عشقمو به دیگران ثابت كنم
دلیل اینکه باعث شد من این بحث را ادامه ندم فقط به این خاطر بود چون هر کسی برای خودش یه حرفی میزد و نتیجه گیری می کرد خواهش می کنم در مورد من این طور قضاوت نکنید من تحت تاثیر حرف کسی قرار نگرفتم من هیچ حرف خاصی نزدم که این جور بزرگنمایی کردید و می کنید
می خوام بدونید که از نظر من شما تنها کسی هستید که می تونید زندگی منو دگرگون کنید و باعث پیشرفت من بشید و هدف من از ارائه پیشنهاد ازدواج هم رسیدن به این هدف بود تو این مدت که نبودم خیلی به این فکر میکردم که فراموش شدم اما من شب و روز درس می خونم تا کنکور ارشد دانشگاه شیراز قبول بشم
تا به این لحظه واقعا نمی دونستم نظر قطعی شما در مورد من چیه اما با خوندن حرفای شما تو این تاپیک اعتراف می کنم که ناراحت نشدم چون حتما يه چيزي در من مشاهده كردين كه جواب رد می دین (چیزی که برام سواله)بهر حال حق انتخاب دارید و نظرتون محترم هست
می خوام بدونید امیدوارم با هر که می مونید شاد و خوشبخت باشین همیشه ...
از همتون ممنونم، به خاطر راهنمایی، خیلی چیزا بهم ثابت شد، ممنون از همدردیتون، ممنون به خاطر همه چیز
ممنونم از خدا ..خدا ... تنها کسی که هیچوقت تنهام نزاشتی خیلی وقتا فقط تویی که می تونی گره از مشکلاتم برداری
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3بعدی
صفحه 2 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم