مدتي است من با يك پسر كه از همه لحاظ هم موجه است آشنا شده ام، بعد از اين مدت به خواستگاري آمده اند ولي پدر و مادرم بعد از اينكه فهميدند ما از قبل با هم آشنا بوده ايم مخالفت مي كنند و دلايل غير موجهي مي آورند و به هيچ عنوان راضي نمي شوند.
اگر خودم هم راضي به فراموش كردن همه چيز شوم مطمئنم كه او ضربه ي شديدي مي خورد و چند ماه است كه هر دو اوضاع مناسبي نداريم پيشنهاد شما براي فراموش كردن اين موضوع چيست؟ لطفا كمك كنيد.
سلام به نظر من نباید فراموش بکنی بگذار یک مدت بگذره و از خود آقا پسر کمک بگیر تا با خانوادت صحبت بکنه من هم همچین مشکلی رو دارم ولی خدا رو شکر با گذشت زمان و کمک اون آقا مشکلمون داره بر طرف میشه.اگر میبینی پسر خوبی هست ترکش نکن بهم کمک کنید برای داشتن هم
سلام
اگر همه شرایط خوشبختی در شماها وجود دارد شما از طریق افراد بانفوذ بر پدر و مادر زمینه را فراهم نمایید و رابطه گذشته از نظر فرهنگ ایرانی برای خانواده دختر خیانت محسوب می شود برای جبران این لطمه آقا پسر باید اعتماد پدر و مادر تان را جلب نماید در ضمن ادامه رابطه مشکل را بیشتر می کند
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم