من متولد 53هستم و خانم از سال 84 با فردی اشنا شدم و تا حالا این اشنایی ما بطول انجامیده.ما هر دو همکار هستیم .با هم کتاب نوشتیم و..تو ی این مدت روابط سالمی داشتیم و متوجه شدم که از همه لحاظ (فکری وروحی ومذهبیو...)به هم نزدیک هستیم .ایشان 3 سال از من کوچکتر است و هنوز هم هردو مان ازدواج نکردیم .اطرافیان که در محیط کار که ما را دیدن می گن او هم بهت علاقه دارد اما نمی دانم چرا پا جلو نمی گذارد من بهش علاقه پیدا کرده ام و مانده ام چگونه این علاقه را بهش نشان بدم شما راهنماییم کنید
خب اگه بخواد مياد جلو حتماً هنوز مطمئن نيست شايد شما كسي رو دوست داشته باشي ولي مطمئن نباشي كه آيا از همه لحاظ با هم جور هستين يا نه. صبر كن تا خودش بياد جلو.
این اطرافیانی که به شما گفتند که اون اقا به شما علاقه داره بر چه اساسی همچین حرفی زدن ...یعنی اون اقا علنا" با اطرافیان شما اعلام کرده ؟؟؟ اگه خواستید جواب بدید اگه نخاستید به خودتون پاسخ بدید
میدونید برای چی همچین سوالی پرسیدم دلیلم اینه که شاید این علاقه به چشم دیگه ای باشه ...مثلا" به چشم یک همکار خوب و قابل احترام به شما نگاه میکنه.اخه مگه ممکنه ی اقایی به خانمی علاقهخ مند باشه ولی پا پیش نذاره اینم بعد از این همه شناخت توی این مدت که از همدیگه پیدا کردن
من میگم اگه یک خواستگار خوب داشتید تعلل نکنید _________________ من " سلام " می گویم ...
و " لبخند " می زنم ... و قسم می خورم ...
و می دانم ...
" عشق " همین است ...
به همین سادگی ...
این اطرافیانی که به شما گفتند که اون اقا به شما علاقه داره بر چه اساسی همچین حرفی زدن ...یعنی اون اقا علنا" با اطرافیان شما اعلام کرده ؟؟؟ اگه خواستید جواب بدید اگه نخاستید به خودتون پاسخ بدید
میدونید برای چی همچین سوالی پرسیدم دلیلم اینه که شاید این علاقه به چشم دیگه ای باشه ...مثلا" به چشم یک همکار خوب و قابل احترام به شما نگاه میکنه.اخه مگه ممکنه ی اقایی به خانمی علاقهخ مند باشه ولی پا پیش نذاره اینم بعد از این همه شناخت توی این مدت که از همدیگه پیدا کردن
من میگم اگه یک خواستگار خوب داشتید تعلل نکنید
نبودن من در محیط کار و ابراز دلتنگی ایشان و دور بر من چرخیدن از جمله دلائلی است که همکاران میگن بهت علاقه داره .اما چرا پا پیش نمی گذاره .هیچ کس نمی دانه.اخه به قول خیلیها مرموز عمل میکنه.
شاید اونه که مشکل داره و به خاطر این مشکل پا پیش نمیذاره.مثلا" خانوادگی یا مالی یا هر چیزه دیگه ای...
از یه واسطه که بهش مطمین هستید و ادم راز نگه داری هست کمک بگیرید .و بفرست و از احوال اون اقا خبر دار بشه.البته باید بگم فقط نظرشو در مورد ازدواج بپرسه و اینکه چرا ازدواج نمیکنه .ایا مشکلی داره.یعنی حرفی از شما پیش نکشه.
سعی کنید تا مطمین نشدید دل بهش نبندید
موفق باشید _________________ من " سلام " می گویم ...
و " لبخند " می زنم ... و قسم می خورم ...
و می دانم ...
" عشق " همین است ...
به همین سادگی ...
من موردایی مثل شما رو دیدم باید یه نفر که بهش اطمینان داری بحث ازدواج رو با اون مطرح کنه و شما رو به عنوان یه مورد خوب معرفی کنه و نظرش رو از زیر زبونش بکشه بیرون .
اخه با چند نفری صحبت کردم .خودشان هم می دانند این علاقه دو طرفه است .اما هر گز حاضر نیستند پا جلو بذارن .انگار این مسئله برام طلسم شده است.نمی دانم چرا؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم