toghi, توکل کن بخدا.بدون خدا یکی مثل خودت واست پیش میاره.البته اگر به چشم تحقیر دیگرون رو نگاه نکنی و..
باز وضع شما خوبه.من یک روزی میگفتم اگر شوهرم حتی فیلم بد دیده باشه دق میکنم و میزدم زیر گریه.چی خوش خیال بودم.فکر میکردم مردا چقدررررر...!
الان به این نتیجه رسیدم به گذشتش کار نداشته باشم.چون کسایی رو دیدم که سر پسر و دختر قسم میخوردن بخاطر نجابت.اما بعد ازدواج... _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
toghi, بنظر من آدم تحقیق میکنه از همسایه ها ...به خانواده طرف نگاه میکنه...از دوستاش میپرسه...بین این همه آدم ممکنه یکی دونفر دروغ بگن بهت ولی همه که نمیگن!
من میگم اگه آدم همه تلاششو بکنه واسه پیدا کردن یه همسر مناسب و بقیه چیزا رو بسپاره به خدا،خدا خوب بلده خدایی کنه و تلاش هاتو بی جواب نمیذاره...
ایشالا موفق باشی _________________ زندگی جیره ی مختصری ست،
مثل یک فنجان چای...
وکنارش عشق است،
مثل یک حبه ی قند...
"زندگی" را با "عشق" نوش جان باید کرد...
.. تحقیق !!!!!!!!!!!!!!!!!! ... ببخشید ... یعنی در و همسایه از روابط مثلا خصوصی یه آقا پسر یا دختر خانوم خبر دارند؟؟؟!!!!!!!!!!!!!... این که دیگه خصوصی نمی شه.. عمومیه... اگه کسی هم علنا روابط بی پروا داشته باشه.. خونواده اش هم همونجورین دیگه...... درد سر آدمهایی هست که خونواده شون okهستن... همسایه ها هم نظر مساعد می دن ... ولی وقتی قضیه حساس و جدی ترمی شه می فهمی که...ولی نظر واقعیم در این مورد خاص : هیچ تحقیقی به اندازه ی معاشرت تاثیر نداره.... تازه بعد از ازدواج دستت میاد که ....................... ولی کلا دوست من حساس نشو.... شک نکن.......... اصلا خوب نیست... اذیتت می کنه.... تازه ببین خانم ها چی می کشن در این گونه موارد........آخرش به این نتیجه می رسی گذشته اش به من مربوط نیست... ببین بعد از برخورد با شما چگونه است؟؟... باور کن راه حل نهایی رو گفتم... موفق و آروم باشی.
toghi, اصلا از ظاهر دختر نمیشه فهمید که این قبلا چیکاره بوده
کنترل کردن همسر هم خیلی سخته
ادم نمیدونه که کجا میره؟با کی میره؟چیکار میکنه
ادم فقط باید خیلی تحقیق کنه راجع به گذشته کسی که میخواد باهاش ازدواج کنه
باید خیلی کاوش کنی تا بفهمی که این تا حالا پاک مونده _________________ چگونه آشناییمان را به ازدواج ختم کنیم؟
Reza25همشهری من خیلی با حال نظر میدی!منظورت اینه که پسره راه بیفته توکوچه خیابون از مردم بپرسه دختره چه جوریه باکره اس با کسی بوده یا نه!یه کم حرفت خنده داره مطمئن باش ادمی که خرابکاری میکنه نمیذاره حتی خانوادش بفهمن چه برسه به بقیه مردم...تازه به نظرم با این وضع جامعه دخترا باید بیشتر بترسن نه پسرا!توکل کن به خدا تومراسم خواستگاری اکه سراغ دختر خانواده دار واصیل بری ازحرکات خانوادش ورفتاراشون وصحبت کردن با دختر همه چی دستت میاد...ادما واقعا موجودات جالبین با صحبت کردن باهاشون ادم میتونه به خیلی چیزا پی ببره به نظرمن که یه دخترم خیلی وقتا این مدل تحقیقا جواب نمیده دختر عمه خودم با پسری ازدواج کرد که همسایه هاشون تاییدش کردن ولی 3ماه بیشتر نتونستن با هم بمونن وحالا دارن طلاق میگیرن مردم که از اوضاع احوال درون خانواده هم خبر ندارن فقط ظاهرهمومیبینن وتاییدمیکنن
shajinasrin, من با یه نفر یه سال عقد بودم که همه ازش تعریف میکردن ولی بعد یه سال معلوم شد که این خود شیطان هستش _________________ چگونه آشناییمان را به ازدواج ختم کنیم؟
سلام به نظر من اینکه اون دختر با کسی بوده یا نه به خودت بستگی داره خداوند قانونش قانون اگه با دختری باشی ورابطه داشته باشی وباهاش ازدواج نکنی مطمعن باش همسر ایندتم با پسری بوده اینو از یه سخنران تو هیعات مذهبی بارها شنیدم _________________ دارم به دلم دردوجهان مهر تو مولا/مردم زفراق توایا یوسف زهرا
عمری همه دم ذکرلبم نام توباشد/این مرغ دلم پرزده بربام تو باشد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم