سلام من دانشجوی ترم سوم کشاورزی هستم ودوترم مشرود شدم اوضاعم وخیمه علاقه ای به این رشته نداشتم بخاطر دوستم اومدم یه رشته بهتر قبول میشدم اما اونیکه میخواستم توشهرمون نبود کلاسای زبان وکامپیوتر میرم درضمن شاغل هستم درمورد زبان جدی هستم میخوام تا آخر ادامه بدم میخوام د انشگاه رو ول کنم وبچسبم به زبان خانوادم نمیدونم مشرود شدم شاید دلیل مشرودیم بی حوصلگی شایدم تنبلیم باشه آخه کتاباش یه جوریه . لطفأ کمکم کنید تا تصمیم یهتری بگیرم .
سلام9180, عزیز...
منم دوستای صمیمی ای داشتم که دلمون میخواست پیش هم باشیم و یک رشته بخونیم اما رشته هایی که قبول شدیم چه مورد علاقمون بودن چه نبودن به هر حال از هم جداشدیم و به این تن ندادیم که فقط واس اینکه پیش هم باشیم علایق و تقدیرمون و رو تغییر بدیم...من امسال کنکور دادم . از تمامی دوستام جدا شدم...هرکی یه جایی.....
الان به خودم میگم که واقعا درس خوندن یک استعداده و علاقه یک فعل درونی و یک غریزس....
حالا چه جالب من دوست داشتم چیزای دیگه قبول بشم،زبان و ادبیات انگلیسی که چندان میلی بهش نداشتم قبول شدم و زبانم هم در حد مقدماتیه و این ریسک رو نکردم که بشینم سال آینده بخونم که ببینم آیا اونجایی فبول میشم کهدوستم داره تحصیل میکنه یابالعکس....
رشته ای هم که داری میخونی توی دانشگاه بازار کار خوبی داره..آیندش خوبه.....
منم براساس مصلحت پذیرفتم که این رشته رو بخونم و به خدا توکل کردم
شما اشتباه کردید که بخاطر دوستتون اینجوری سرنوشتتون رو به هم ریختید اما ماءیوس نشید که هیچ فایده ای نداره.....
هر دو گزینش شما خیلی خوبه....
تلاش کنید و یه مدت تن بدید و سختی هرو تحمل کنید و تلاش کنید واحدهای عقب موندتون رو جبران کنید..مطمئنم آینده روشنی در انتظارتون خواهد بود....
بازم تصمیم نهایی باشماست مییتونید از این رشته دست بکشید و برید هر موسسه یا دانشگاه دیگه ادامه تحصیل بدید و کنکور بدید یااینکه شرایط فعلی رو که باهاش عمرتون رو هم گذروندید بپذیری و برای بهتر شدنش تلاش کنید نه بدتر شدنش...
منطقی باشید و با خودتون بیاندیشید و سبک و سنین کنید///////فانشاالله موفق خواهید شد...
شک و دودلی ما نشئات گرفته از این که هدف آیندمون کم رنگه یااصلا هدف نداریمو بی تفاوت عمر هدر میدیم...
امیدوارم که بهترین تصمیم رو بگیرید و باید توکل کنیدوتلاش _________________ الهی همه روز از آن ماست و تو هر روز نیز از آن مایی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم