سلام من خودم تو دادگاهمم مورد هاي زيادي بودن اوناي كه چه مرد چه زن واسه قيافه خوب يا پول يا مهريه بالا ازدواج كرده و الان بعد از چند سال اومدن واسه طلاق خانوم هاي زيادي بودن كه دوس داشتن شوهرانشون خوشگل باشه همين ولي الان بعد از چند سال اومدن واسه طلاق به نظر من ملاك هاي يه زن براي ازدواج اينه كه شوهرش اخلاق خوبي داشته باشه با خدا باشه دنبال ناموس ديگران نباشه فقط زن خودشو بخواد زنشو از ته دل دوس داشته باشه ديگه چيزاي ديگه مثل درامد كافي خوشگلي و ....در اولويت هاي بعدي باشه يه توصيه به خانوم ها تورو خدا شوهرتونو فقط به خاطر اينكه خوشگل و خوشتيپه انتخاب نكنيد كه يه عمر پشيمون ميشيد مرسي
از آن جا که مهریه قرار است داده شود باید قابل پرداخت هم باشد
مهریه بالا یعنی من مهریه نمی دهم!(البته چون تواناییش را ندارد)
اگر واقعا دختر و پسر فهم کافی از زندگی داشته باشند والدین تنها به عنوان مشاور باید عمل کنند نه همه کاره . چرا که کسی که قراره مهریه بده پسر هست و کسی که قراره بگیره دختر! البته داریم می بینیم سر همین قضیه مهریه بالا (به عنوان یکی از هزار عامل) باعث پا پس کشیدن خیلی ها می شود! به عبارتی دودش تو چشم خودمون می ره _________________ تو پايان هر جست و جوي مني...
بنظرم درک بالا از همسر....انعطاف پذیری و گذشت در زندگی...توانایی مدیریت...استقلال مالی اینا مهمترن...به قول setaesh, مهریه یا خوشگلی باید بره تو اولویتای بعدی! _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
BARAN bahanei bud ta zire chatre kuchakam ta entehaye kuche baham bashim
-=-=-=-
tanha banayi ke harchi bishtar belarze mohkamtar mishe DELE adame
دختري كه حاضر ميشه با مهريه هاي به مراتب بالاتر از مهر السنه ازدواج كنه مثلا 114سكه. 2 دليل داره، يا خيلي دختر فهميده و خوبيه.(كه از هر 1000 دختر يكي هم پيدا نميشه). يا قبلا يه اتفاقاتي افتاده كه راه ديگه اي در پيش نيست.
وگرنه دخترايي ديدم كه هيچ چيز در اختيار نداشتن و تنها به يه دليل مهريه هاي نجومي طلب كردن.
منم خصوصيات اخلاقي و شعور طرف و ايمان و اخلاقش برام خيلي مهمتر از مهريه و پول و خونه و خوشكلي اهميت داره _________________ ماهي ، هميشه تشنه ام
اي زلال تابناك ، يك نفس اگر مرا به حال خود رها كني
ماهي تو جان سپرده روي خاك...
ary64,
سلام.من 19سالمه.مهمترين ملاك من خونواده و شخصيت طرفه.مهريه و اين چيزام اصلا برام مهم ني.فقط ميخوام پاك،نجيب،غيرتي،باادب،خوش اخلاق،باايمان و منطقي باشه،هميشه و همه جا هوامو داشته باشه و پشتمو خالي نكنه،چشم چرون و سيگاري هم نباشه.
و مهمتر ازهمه دوستم داشته باشه.ب نظرمن خوشبختي ب دل آدمه نه مهريه و پول و ماديات.البته بايد اونقدري داشته باشه ك بتونه نيازهاي معقول همسرشو برطرف كنه
سلام یکی اگه بدونم که میتونم به طرف مقابلم اعتماد کنم و اینکه بدونم که اونم منو دوست داره و اینده خوبی خواهیم داشت 14 تا سکه رو قبول میکنم خونه و ماشین زیاد مهم نیست اگهنامزدم نداشته باشه اما برام مهمه که بدونم که اینده خوبی در انتظارمونه و امکان اینو داریم که به این چیزا برسیم
قیافه ام خیلی برام اولویت نداره اما باید قابل تحمل باشه
اخلاق خانواده و ایمان و میزان علاقش به من برام خیلی مهمه و اینکه صادق باشه _________________ سفری میباید
سفری بی همراه
گم شدن تا ته تنهایی محض
ساز من با من گفت هر کجا لرزیدی ! از سفر ترسیدی !
تو بگو از ته دل من خدا را دارم
سلام من تازه عضو شدم با محیط اصلا آشنا نیستم فقط نظرمو در این باره میگم
به نظر من 3 تا گناه آقایون نابخشودنیه
1)اعتیاد
2)آوردن پول حروم سر سفره
3) سومی رو بقیه هم اشاره کردن همون چشم چرونی
خود من رقم مهریه برام مهم هست ولی در حد معقول و تصمیم دارم این رو اول از آقایی بپرسم که اومده خواستگاری تو قران هم نوشته مهریه هدیه ای ست از طرف شوهر به همسر
من خودم فکر میکنم مهریه اولین کادوی یه آقا به همسرشه بهتره این هدیه خوب باشه و خیلی کم نباشه بخوره تو ذوقش
مهریه مهر مرد به زنشه هرچقدرکه با هم توافق کنن منظورم دختروپسره اون رقم بهترینه البته با مشورت بزرگترها.منم دخترم ترجیح میدم مردمن اولین خصلت زیبای دنیایعنی وفاداری روداشته باشه وازهمه مهمتر اینکه منو واقعا دوس داشته باشه تحصیلات عالیه داشته باشه مثل خودم وبرخورد محترمانه ومعقول دربرخورد با خودم دیگران وبقیه امورزندگی.پول هم به حدی که بتونه ابتدای کار زندگی جمع وجوری رو برام فراهم کنه ودرمقابل خواستگارای فامیلی سربلندم کنه کافیه هیچ ادم عاقلی ازیه پسر27-28ساله ویلا نمیخواد به استثنای بچه مایه دارای محترم...به نظر من انسانیت وخانواده اصیل داشتن ازهمه چی مهمتره
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم