به نظر من که راهیی نیست که بشه فهمید و باید سپرد دست خدا و این سرد مزاجی ها بیشتر تو خانماست
دوستای من همشون از این مینالن که شوهراشون خیلییییی گرمن و اینا معمولین و دیگه خسته شدن
خیلی ها هستند که قبلا از ازدواج فکر می کنند گرم هستند ولی بعد برخلافش ثابت می شه یا برعکس فکر می کند سرد هستند ولی بعد گرم گرم هستند
نتیجه قطعی گرفتن در این خصوص قبل از ازدواج خیلی سخته مگر اینکه طرف ازدواج دومش باشه و قبلا تجربه داشته باشه _________________ خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن !
آنقدر فریادهایم را سکوت کرده ام که اگر به چشمانم بنگرید کر می شوید
بابا شو هرت سرده خوب ما كه دكتر نيستيم ببرش دكتر و هر كاي كه ميشه واسش كرد و انجام بده اگه درست نشد يا با هاش بساز و بسوز و يا ازش جدا شو ديگه شرعن و عرفن و عقلن حرجي بر تو نيست و كسي نمي تونه ملامتت كنه = اگه هنوز ازدواج نكردي ميتوني با هاش در ميون بذاري وحرف بزني فك كنم اگه گرم باشه بايد خيلي شيطون با شه از كمترين فرصت بيشترين استفاده رو ببره و هي با هات ور بره و انگولك كنه
این قضیه راه داره .
اگر به شیوه ی آشنا شدن ما با هم و تصمیم گیریمون در مورد ازدواج دقت کنید میبینید که هنوز به سبک آدم و حوا شریک زندگیمون رو انتخاب می کنیم!
و این مشکلات نتیجه ی طبیعی این مسئله هست.
تا وقتی راه دیگری برای انتخاب وجود نداره باید قبل از بستن قرارداد دائم زوجیت ، با مشاوره از این مسئله و خیلی چیزهای دیگه که اون ها هم مهم هستند ، آگاه بشیم .
اگر شیوه ی جدید انتخاب همسر راه بیفته خود به خود کلی از این معضل ها برطرف میشه قطعن.
emfr, به نظرتون مثلا دو نفر به شیوه ی سنتی باهم اشنا بشن یا حالا خودشون همدیگه رو ببینن و بپسندن با رفتن پیش مشاور برا مشاوره ازدواج میشه فهمید طرفمون سرده یا گرم؟ _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
sara7061, بله ، حتمن .
من پست هایی رو دیدم که خیلی نگران بودن و فکر می کردن که حتمن به مشکل برمیخورن .
نیاز زیاد یا نیاز کم جنسی و عاطفی به خودی خود مشکل نیست .
مشکل زمانی هست که دو نفر که میخان با هم زندگی کنن تو این زمینه هماهنگ نباشن .
البته دو نفر با شرایط یکسان که نمیشه پیدا کرد ، منظور اینه که ناهماهنگیشون کمتر باشه .
حالا کارایی که میشه کرد :
باید قبل از ازدواج آگاهیتون رو در مورد مسائل جنسی بالا ببرید
اگر عقاید سفت یا بسته باعث شده که شما لذت بردن رو بد بدونید ، باید روی فکرتون کار کنید
باید با بدن خودتون آشنا بشید و باهاش احساس بیگانگی نداشته باشید
زمان صحبت کردن برای انتخاب همسر حتمن درمورد مسائل عاطفی و نیازهای جنسی صحبت کنید
با هم به مشاور ازدواج مراجعه کنید . ازتون تست میگیرن
قبل از عقد دائم حتمن برای یه مدت عقد موقت داشته باشید
تو تمام این مدت باید خیلی دقت کنید و به کوچکترین اختلاف ها زیاد توجه کنید .
بعد که ازدواج کردید انتظار نداشته باشید که زندگی بدون مشکل پیش بره .
با هم مشکلات رو حل کنید . خیلی از مشکلات برطرف میشن .
اما از اون هایی که برطرف نمیشن آگاهی داشته باشید .
emfr, واقعا مرسی ی ی ی.راهنماییتون عالی بود.فقط چطوری با بدنمون احساس بیگانگی نکنیم؟ _________________ صبر کن سهراب...
قایقت جا دارد؟
ببینید تو همین موضوعای اینجا وقتی می گردید میبینید که بعضی ها ازدواج هم کردن ، اما باز میگن که اگر من همسرمو با دست تحریک کنم گناه داره؟ !!!
میپرسن که اگه من با دست همسرمو تحریک کنم با خودارضایی چه فرقی داره!
یا بعضی از خانوما بعد از این که ازدواج کردن هنوز از این که چجوری تحریک میشن اطلاع درستی ندارن و میگن که شوهرشون نمیتونه به خوبی تحریکشون کنه ، درحالی که همون موقع خودشون هم نمیتونن خودشون رو به خوبی تحریک کنن!
اینا میشه عدم آگاهی.
من توصیه نمیکنم درحالی که مجرد هستید خیلی آشنا باشید ، اینطوری راحتترید ، احساس آرامش بیشتری دارید و مشکلاتتون کمتره ، اما بعد از این که ازدواج کردید عقاید عجیب غریب و بازدارنده تو این زمینه ها نداشته باشید.
مثلن بعضی ها با این که ازدواج کردن میگن که دوست ندارم بدن خودم رو لمس کنم ، من واقعن دلیل این فکر رو نمیدونم.
emfr, فقط میتونم بگم خوووووووووووووش به حال همسر ایندتون مرسی.باهات موافقم. _________________ صبر کن سهراب...
قایقت جا دارد؟
خدا لعنت کنه اون ادمی رو که یه فایل صوتی از یه ادم ناوارد داده بیرون همه بلوتوث کردن و فکر میکنن اون طرف علامه دهر بوده
نه دوستان توی یه همایش علمی که بودم استادش داشت میکوبید اون طرف رو که همه گفته هاش مزخرفی بیش نبوده
اون اقا انگار دنبال زیاد کردن زن صیغه ای های خودش بوده
abrisham1390سرد و رم بودن در بسیاری از موارد با دارو درمان میشه نمیخاد بهش فکر بکنی و دور از جون دیوانه بشی
خیلی بهتره قبل از عقد برین مشاوره واز مشاور بخای این سوال رو از طرفتون بپرسه و بهتون بگه انشاالله که راست بگه
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم