ضمن سلام من 36 سالمه و حاصل 11 سال زندگی 2 پسر " 10 ساله و 2 ساله
حدود 1 سال و نیم به خاطر ورود شخص 3 ام در زندگی ام که در ابتدا تلفنی و بعد هم فهمیدم که با همسرم حضوری اشنا شده . البته تا جا یی که میدانم شخص مزبور زن و کاملا عقده ای است . مدام باعث اختلاف میشد . تمام راهکارهای طلاق و ... را به زنم یاد داده و از خرداد 89 ما را رودررو قرار داده . از فروردین امسال زنم بخاطر اینکه در روز جمعه نذاشتم بیرون بره با فریاد و داد زدن تمام همسایه ها را فرا خواند و چون میدانست من مقید به داد زدن و ناسزا هستم " دقیقا همان کارها را انجام داد و در اخر هم پدرش امده و علارغم مخالفتم همسر و 2 پسرم را با خودش برد و تا این لحظه 1 بار 27 روز به خاطر نفقه و چون برسر اوردن انها با مخالفت پدرش روبرو شدم با او درگیر شده و به اسم تهمت و تخریب به زندان فرستادند. چند بار برام جلب گرفته و حالا هم هم مهریه میخواد و هم میگه بچه ها را من بردارم تا بگفته خودش او بتواند به کارهایش برسه .
میخواستم بدانم ایا قبول نگهداری بچه ها در اینده انها کاری صحیح است یا خیر در ضمن پسر بزرگم کاملا تصور منفی از من دارد و متنفر از من است چون مادرش مرا مثل یه ادم بیرحم به او معرفی کرده و مغز او را شستشو داده. :?: :?: :?: _________________ S _ J _ A
سلام
با ارسال پیامها و پیامکهای عاطفی شخصیت تغییر یافته مهربان خود را برای همسر به نمایش بگذارید!
شرایط زندگی شیرین و مهربان و بدون باج را با الفاظ گوناگون پیشنهاد نمایید!
دلتنگی ها را اظهار کنید!
شیدایی خود را اعلام کنید!
ترحم همسر را جلب نمایید!
به همسر در احترام غلو کنید!
در هر فرصتی به او مهمانی پیشنهاد کنید!
عشق را در غیر شهوت بیان کنید!
در صورت تضییع حقوق جبرانش را بدون توقع شروع کنید!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم