:cry: سلام خسته نباشيد ميخواستم بدونم چگونه مي توان به پسري كه دوسش داري پيشنهاد ازدواج داد البته من الان با اين پسر دوست هستم حدود2 سال ميشود لطفا كمك كنيد
اگه دوست داشته باشه و بخواد باهات ازدواج کنه خودش میگه و باید بگه اگه نگفت دوست نداره بعدشم چطور باهش 2 سال دوستی و هنوز در مورد ازدواج با هم صحبت نکردید؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!1111
جالبه
با سلام
ببین اصلا خودتو کوچک و حقیر نکن که پیشنهاد ازدواج بهش بدی چون چنین ازدواجها آخر و عاقبت نداره و تو زندگی بعد از ازدواج ممکنه تو رو درک نکنه و بره سراغ کسی دیگه پس مراقب رفتارت و افکارت باش
اگه قصد اون پسره از دوستي ازدواج بود مطمئن باش تا حالا بهت پيشنهاد ازدواج داده بود.دو سال زمان كمي نييست,نذارين احساسات بهتون غلبه كنه .من بعنوان يه پسر به شما مي گم شما پيشنهاد ندين.اما نظرشو در مورد ازدواج بپرسين اگه قصد ازدواج داشته باشه خودش ميكه
آخر اکثر ازدواج هایی که با دوستی آغاز می شود یا جدایی است یا زندگی سخت و دشوار.در آیه شریفه 46 سوره مبارکه نور خداوند رحمان می فرمایند: زنان پاک از آن مردان پاک و بالعکس، و زنان ناپاک از آن مردان ناپاک و بالعکس می باشد.پس دوستی را رها کن و به خدا توکل کن تا او تورا به نهایت خوشبختی برساند. _________________ به نام نامی دوست که هرچه دارم و داریم از لطف بی کران اوست
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم