من تموم تست پیش از ازدواج رو پر کردم
و تهنا یه کد به هم داده
آما یه کد دیگه هم نیازست که مال طرف مقابلم هست اونو از کجا بدست بیارم ؟هان... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Man Asheghe An Goli Ke Har Dam Digary Be Booyadash Neisham
Virani Del Be Abadani Eshgh Ast
Pure Love
l8026070, جان
شرمنده
نی دونم کجاست؟ آخه _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
چه جالب
پیدا کردی به منم بگو
باشه!هوم... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
میگم چه طوره آگهی بدیم شاید یکی پیدا شد بیاد تست رو انجام بده ، نه ؟ _________________ در دنیایی که همه به دنبال چشم های زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش...!
آقا به یه دخمل که قصد ازدواج داره نیاز مندیم
از داوطلبین خواهش میشه که کدشونو در اختیار بزارن
باشه!هوم... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
یه تاپیک اینجوری درست کن واسه اونایی که طرف مقابل رو کم دارن شاید یکی از بچه های سایت پیدا شد ( برو غذا بخور دیگه مگه خداحافظی نکردی عزیز ) _________________ در دنیایی که همه به دنبال چشم های زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش...!
مثل اینکه خیلی دوس داری برم
آره
باشه می رم
خدافظ _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
نه من فقط به فکر اون شکمتم وگرنه تا صبحم بشینی پایم ناراحت نشو دیگه magic جان _________________ در دنیایی که همه به دنبال چشم های زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش...!
هیچی دیگه دلمو شکوندی حالا می گی کجام ؟هان... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
مي بينم كه دنبال زن مي گردي بايد استين بالا بزنيم
داداش تو بگو من خودم واست يه زن خو ب پيدا مي كنم ........ :D
مشخصات بده تحويل بگير :D :D :D _________________ گاهی باید کم باشی تا کمبودت احساس شه ، نه اینکه نباشی تا نبودنت عادت شه
می خوام بهت بگم آما نی شه
می خوام بهت بگم آما نی تونم
می خوام بهت بگم آما دلم میگه تهنا خودم باید پیداش کنم
Dambo0o0o5, جان
راستی تو منو داداش داری صدا می کنی ؟هان...
هوم... _________________ Migeryam Dar Ashk Hayam To Ra Mibinam Ashk Hayam Ra Pak Mikonam Ta Kasi To Ra Nabinad
Pure Love
ببخشید فقط به فکر گشنگیت بودم جون خودم راست میگم ، از قسم بدم میاد وقت واسه اینکه باورت شه گفتم _________________ در دنیایی که همه به دنبال چشم های زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش...!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم