baran3309, من میگم اقاست نگید خانوم اصلا جور در نمیاد روحیه لطیف کلمات متین وپرمعنا اب زیر کار خیلی مرده اگه زنه
زنای اینجا لوس بازی در میارن وناز میکنن واز زندگیشون میگن وچشم وچال همو در میارن
این اقا اگه زن باشه شاید 50سالی سنشه که با این خانوما هم کلام نمیشه
90درصد مرد یه درصد زن
مردیه به نظرم سنش38تا48اینا باشه
چون شیطونیم توی کارش نیست سالی یه بار ببینی یه جمله ی با مزه بپرونه این وستا همین
mehrdad3133, من واسه تشکر کردن از خودم اینا نبوده من واسه اذیت کردن هیلر اسممو گذاشتم هیتلر واون سارا اینا یه کار تلقینی بود گفتم که منو هی نندازین وسط دعواتونbaran3309,
آخه اینهمه تشکر به چه دردشون میخوره؟
بعضی هاشون که واقعا سوالات مسخره ای هم می پرسن
یعنی کسی نیست کاربر های اضافه را حذف کنه؟ _________________ خدایا ازمن بگیر هرچه تو را از من میگیرد.
اگه اینا رو حذف کنن که دیگه کسی باقی نمیمونه
مثلا این اهو خانوم اونم میگه من یه کاربری دیگه هم دارم تازه قراره مدیر این بخش هم بشودددد
به نظر ریئس سایتم مشکلی با این قضیه نودارد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3
صفحه 3 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم