تاریخ: دوشنبه 9 آذر 1388 - 12:04 عنوان: روابط دختر و پسر
حدود سه سال پيش با پسري آشنا شدم كه قصدمان هم ازدواج بود ولي بعد از يك سال با بهانه گيري هاي بي مورد از طرف پسر اين رابطه قطع شد، از وقتي كه از هم جدا شديم خيلي احساس تنهايي و افسردگي مي كنم و همه ي فكر و ذهنم اوست، بارها قصد كردم كه به او زنگ بزنم ولي فكر مي كنم كار اشتباهي است. نمي توانم فراموشش كنم، به نظر شما چه كار كنم؟
سلام
نوع دوستی پسرها با دخترها با یکدیگر متفاوت می باشد پسران دوستی را براساس التذاذ از دختران دنبال می کنند ولی دختران دوستی عاطفی را می پذیرند و فکر می کنند اشتیاق پسران عاطفی و پایدار است در صورتی که دوستی پسران پس از التذاذ بشدت فروکش می کند برای همین منظور تجربه تاریخ ازدواج برای جلوگیری فرار پسران ،پایبندی به تعهد دوستی قبل از ازدواج را مکتوب و مستند و مسئولیت دار می نمایند. متاسفانه برخی از دختران نا آگاه این تجربه تاریخ را نادیده می گیرند و دچار آسیب طلاق قبل از ازدواج رسمی می شوند.
سلام دوست عزیزم
من هم با فرمایشات جناب کبریا کاملا موافقم و همیشه میشنیدم ولی باور نمیکردم . الان تقریبا 2 سال میشه که به یک رابطه دوستی تن دادم ولی برام آشکاره که آخرش به جایی نمیرسه این رابطه ولی چون تو شرایط فعلی که دارم مثل سک کار میکنم و درس میخونم در توانم نیست که بخوام رابطه رو بهم بزنم چون اگه دچار مشکل عاطفی شدم از همه چیز باز میمونم . خدا بهم رحم کنه فعلا همینطوری کج دارو مریض دارم پیش میرم...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم