توی هیچ چیز افراط خوب نیست .حتی بعد از ازدواج زیاد پیش هم بودن مشکل هم پیش میاره.کار به اندازه خوبه وکیفیت کنار هم بودن خیلی مهمه که بتونی از محبت سیرابش کنی که در اینصورت هر لحظه بیشتر تشنه میشه و زندکیت هر روز شیرینتر انشالله
توی هیچ چیز افراط خوب نیست .حتی بعد از ازدواج زیاد پیش هم بودن مشکل هم پیش میاره.کار به اندازه خوبه وکیفیت کنار هم بودن خیلی مهمه که بتونی از محبت سیرابش کنی که در اینصورت هر لحظه بیشتر تشنه میشه و زندکیت هر روز شیرینتر انشالله
مرسی دوست من . ازن ممنونم . اره ، همینه باید عشقمم عاشق تر کنم پولم زیاد در بیارم . امروز رفتم سر کار یه کم اخمالو شد اما یه سوپرایز عالی دارم
امروز سالگرد آشناییمونه . عشقم فکر کرده یادم رفته ، آخه یکم هواس پرتم اما این روز عزیزو یادم نمیره که . هنوز به روم هم نیاورده . امشب سوپرایز کونون دارم براش . بچه ها برام دعا کنید .
خوب هرجیزی اندازش خوبه ولی ولی زیاد نگران نباش عشقت هم وقتی که انشاء اله وارد زندگی شدید و از نزدیک دید که برای نفس کشیدن هم دیگه باید پول خرج کرد راضی می شه که برید سرکار
srhsalehi ازنظر اسلام اعتدال در هرچیزی مهم است.دراوایل زندگی باهم بودن وپی به اخلاقیات
یکدیگر بردن بسیار مهم است.ودوران زیبایی برای شناخت هم میباشد.
یک تذکر :در اول با کلمۀ عشق... شروع کردید برای یک مردهیچ چیز مثل غیرت نیست وهرچه بین همسران هست باز دلیلی نیست که حیا واخلاقیات را زیر پا بگذاریم.
srhsalehi ازنظر اسلام اعتدال در هرچیزی مهم است.دراوایل زندگی باهم بودن وپی به اخلاقیات
یکدیگر بردن بسیار مهم است.ودوران زیبایی برای شناخت هم میباشد.
یک تذکر :در اول با کلمۀ عشق... شروع کردید برای یک مردهیچ چیز مثل غیرت نیست وهرچه بین همسران هست باز دلیلی نیست که حیا واخلاقیات را زیر پا بگذاریم.
سلام . مرسی از راهنماییت . میشه بیشتر توضیح بدی لطفا ؟
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم