تاریخ: سهشنبه 6 دی 1390 - 10:49 عنوان: سلام من همسرم بعد از 2ماه که از عقدمون گذشت و بهم گفت که من
سلام همسرم بعد از 2ماه که از عقدمون گذشت بهم گفت که منو نمی خواد همسرم فقط گفت من رو دوست نداره و به اصرار طلاق داد .
فقط می گفت علاقه ام کمه . ،ایشون به من می گفت که تو اولین دختری هستی که من ازش خوشم اومده . بعد از ازدواج به من می گفت من ترو دوست دارم ولی نه به عنوان همسر.ولی همیشه به من می چسبید و من رو ناز و نوازش می کرد و این کارهاش من رو بهش شدیدا وابسته کرد.
به من گفت که چون تو گفتی من با تو ازدواج کردم. آخه اون به من ابراز علاقه می کرد و من چون در شرف ازدواج بودم واز طرفی آدمی نبودم که باهاش دوست بشم واونموقع خواستگارهای دیگه ای داشتم که می خواستم جواب بدم ،بهش گفتم اگه به من علاقه داری بیا خواستگاری و از احساست نگذر.
می گه چون به توابراز علاقه کرده بودم باعث شد تو به من علاقه پیدا کنی و من به خاطر این ،دچار عذاب وجدان شدم و با تو ازدواج کردم.
آیا این حرفش درسته که میگه "تو گفتی ازدواج کنیم من این اشتباه رو کردم"!!!!آبا می شه کسی اینطوری ازدواج کنه.؟
ولی حالا الان من دیگه نمی تونم کسیو دوست داشته باشم .با اینکه من اصلا فکر نمی کردم بعد از ازدواج اینقدر عاشقش بشم و نتونم بدون اون زندگی کنم.
من نمی تونم با این مساله بعد از گذشت 8 ماه کنار بیام.حتی هنوز هم دوستش دارم. من شب و روز گریه می کنم. ترو خدا کمکم کنیدو بهم بگید این اتفاقا یعنی چی؟
من باید حالا چیکار کنم؟
یعنی اون می تونه راحت باشه احساس عذاب وجدان نمی کنه؟
آبا به نظر شما دوباره برمی گرده با هم زندگی کنیم؟
محل سکونت: دیار بی خیالان دنیا(شهر دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا)
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: سهشنبه 6 دی 1390 - 20:08 عنوان:
زیاد امیدوار نباشید چون احتمالا بهتون دروغ گفته که شما اولین دختر زندگیش بودید چون اگه بودید تنهاتون نمیذاشت وطلاقتون نمیداد سعی کنید کارای بدشو پررنگترکنید شاید بتونید فراموشش کنید با گریه ذاری وغصه خوردن کاری از پیش نمیره وزندگی رو باید ساخت نه با زندگی ساخت _________________ زندگی با همه ی وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن وافسردن نیست زندگی جنبش وجاری شدن است
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم