تاریخ: سهشنبه 19 مهر 1390 - 08:28 عنوان: همه شرايطش خوبه اما ...
سلام من كاربر جديدم اينم اولين سوالمه اميدوارم كمكم كنين :oops:
من يه پسر عمو دارم كه خواستگارمه همه شرايطش جوره ؛ كار رسمي داره ، تحصيلات ، اخلاق خوب ، خانواده خوب و... به من هم خيلي علاقه منده.
اما يه مشكل باهاش دارم اينكه نميتونم يه عنوان همسر آينده ام بهش نگاه كنم يعني اينكه فكر ميكنم علي رغم اينكه اون منو دوست داره شايد من نتونم عاشقش بشم عشق بعد از ازدواج رو هم شنيدم اما نميدونم چقدر احتمال داره بوجود بياد الان نميدونم بايد چكار كنم آيا راهي هست كه بفهمم اين مشكل بعد ازدواج حل مي شه يا نه؟ لطفاكمكم كنين
اون كه شما رو دوست داره اگه شما اونو به عنوان همسر دوست ندارين، در صورتي كه قبل از ازدواج با كسي ارتباط عاطفي و عشقي نداشته ايد در آينده مي تواند عشق بين شما به وجود بيايد يعني بعد از ازدواج خودش بوجود مياد زياد نگران نباش. مرداي عاشق بلدن چطور معجزه كنن. شما بله رو بگو و فقط تماشا كن.
sarvenaz20, عزیزم تو یک امتیاز نسبت به دیگرون داری.اینکه خواستگار خوبی داری که کاملا همدیگه رو میشناسین و دوست داره.خب مطمئنا وقتی صیغه خونده میشه حس فرق میکنه.من از هرکی ازدواج کرده بود پرسیدم همینو گفت.گفت خدا یه مهری رو میندازه به دل ادم.توام فکر نکن به اینکه چطور میخوای خیلی از قضایا رو بعدا حل کنی.به این فکر کن کسی ر داری که همه جوره ایده ال هست و اینکه میخوادت.وقتی مرد ابراز احساسات کنه زن خیلی زود تغییر میکنه.این خاصیت زنه که با محبت خیلی زود میتونه تغییر کنه.توام اصلا نگران نباش.اینا همه کار شیطونه که به دلت این دو دلی رو انداخته
موفق و خوشبخت باشی _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
باهاش رابطه داشته باش برای اشنایی اگه تو مدت رابطه تونستی دوسش داشته باشی باهاش ازدواج کن در غیر این صورت اطمینان نکن که عشق بعد ازدواج به وجود میاد.اگه نیومد چی؟ درضمن حتما ازمایش زنتیک برین چون فامیلین. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
ن حالا جدي.اولش فقط اومد گفت خواستگارم پسرعمومه بعدش حرفهاي مهمي كه زد اين بود كه با اين كه از همه لحاظ اكي ه و منو هم دوست داره...! با اين حال من حسي بهش ندارم..!!
حالا در اعماق ذهنش شايد ي درصد چون فاميله اون حسرو بهش نداره ولي نه اينكه دقيقا ب اين دليل واضح حس نداره بهش!!
sarvenaz20, خانمی یه سوال دارم ازت:این که گفتی یعنی حسی بهش نداری یا به عنوان مثلا یه داداش دوسش داری؟
عزیز من از یه مشاور شنیدم که وقتی یه خواستگار میاد واستون 3حالت داره:1-یا شدید دوسش دارین(که باید مواظب باشینو از معیار هاتون بخاطر علاقه دست بر ندارین)
2-یا بهش حسی ندارین(که اگه شرایط رو داشته باشه در 90 درصد موارد علاقه ایجاد میشه)
3-یا ازش متنفرین(که در این صورت به هیچ وجه حاضر به ازدواج نشین اینکه میگن علاقه بوجود میاد مال حالت دومه)
من میگم تو این اوضاع جامعه پسری که این شرایط رو باهم داشته باشه کم پیدا میشه.پس عاقلانه تصمیم بگیر...
ایشالا خوشبخت بشی... _________________ زندگی جیره ی مختصری ست،
مثل یک فنجان چای...
وکنارش عشق است،
مثل یک حبه ی قند...
"زندگی" را با "عشق" نوش جان باید کرد...
GhAAsEdAk, الان داشتم تاپیک یکی از بچه ها (معیا ازدواج)رو میخوندم.دیدم توهم نظر گذاشتی.همسن آبجی من هستی.اخیییییییی عزیزم!
راستی از حرف و نظرات خوشم میاد... _________________ زندگی جیره ی مختصری ست،
مثل یک فنجان چای...
وکنارش عشق است،
مثل یک حبه ی قند...
"زندگی" را با "عشق" نوش جان باید کرد...
نکنه ازش خجالت میکشی کلک عشق و عاشقی بهونه میکنی _________________ کسانی امام حسین (ع)رادعوت کردن منتظر بودن کسانی که امام زمان را هم دعوت میکنن منتظرن!!!!!!!!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم