تاریخ: چهارشنبه 21 دی 1390 - 17:50 عنوان: بازم مشكل
سلام اقاي دكتر
ببخشيد كه اينقد نق و ناله ميكنم
من بعد اون مشكل كه در جريانش هستيد ديگه تمركزمو از دست دادم اصلا نميتونم متمركز شم رو درسم خوندن يه صفحه كلي طول ميكشه اولش با تمركز شروع ميكنما بعد نميدونم چي ميشه ميرم تو فكر بعد به خودم ميام ميبينم 1 ساعت گذشته فقطم به اون جريان فك نميكنما فكرم همه جا ميره البته قبلا بي دقت و بازيگوش بودم تو درس خوندن الان ديگه خيلي شديد شده
تازه از اوناييم كه مثلا ميخونم هيچي يادم نميمونه
امتحانامو دارم خراب ميكنم پشت هم
خواهرم ميگه اگه مدت درس خوندنتو به 100 قسمت تقسيم كني يه قسمتشو ميخوني بقيشو تو فكري
قبلا از همه كمتر ميخوندم نمرم از همه بهتر بود الان اين همه وقت ميذارم اخرم.........
ممكنه بيماريه رواني باشه؟ _________________ در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی یک ساله باش
نه منم همینطور بودم.پیشنهاد میکنم قبل از اینکه شروع به درس خوندن بکنی همه افکارت را روی کاغذ بیاری و یا اینکه آروم زیر لب زمزمه کنی بعدش هم با یاد خدا شروع کن به درس خوندن
این روش خیلی به من کار داد
من خودم قبل از امتحانام یه شکست عشقی فجیع خوردم الان به خودم قول دادم که درس بخونم و بعد از امتحانام بهش فکر کنم
وقتی هم میاد تو فکرم به خودم میگم:stop بعدا بهش فکر کن و تا حالا هم موفق بودم
ببین خواهری یه راه خوب یادت میدم به خودم خیلی جواب میداد.
یه کاغذ بذار جلوت . بعدش یه جدولی درست کن . مثلا 7 تا خونه داشته باشه.
بعدش بگو مثلا اگر بیشتر از 10 دقیقه توی یک ساعت درس خوندن وقت تلف کردم باید مثلا ده رکعت نماز بخونم یا 2000 تومن صدقه بدم.دو هزار تومنی رو بذار لای اون کتابی که داری میخونی . هر وقت دیدی وقتت تلف شد یه علامت بزن. تو جدوله. اگر دیدی بیشتر از ده دقیقه شد مثلا برو 2000 تومنی رو صدقش کن.
یه دوبار که پول بدی حالت جا میاد به محض اینکه فکر اومد تو سرت بیخیال میشی.
از بابت اون قضیه هم اصلا فکرشو هم نکن. من که گفتم اصلا چیز مهمی نیست.
آبرو وقتی میره که آدم کار خلاف بکنه. اون دزدیده بعد آبروتم نمیره اصلن. خیلی خودتو اذیت میکنی ها. بابا جون من بخوام برم ازدواج کنم طرف روبروم بهم بگه همچین چیزیه میگم مهم نیست. من پسرم تازه خیلی هم غیرتی هم نسبت به ناموس.
بیخیال دیگه _________________ منمشتعلعشقحسینمچکنم.
سلام
هر پاراگراف مطلب را تا درک نکردی از ان رد نشو!
بعد از درک مطلب 5 دقیقه به خود اختصاص بده تا فکرت هر کجا خواست بره!
طول مدت مطالعه را تا قبل از خستگی کاهش بده و بتدریج اضافه کن!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم