تاریخ: یکشنبه 11 دی 1390 - 13:12 عنوان: كمكم كنيد فرزندم درس نميخواند
سلام همسرم خارج از كشور زندگي ميكنه.پسرم 15 ساله است.تشخيص بيش فعالي براش گذاشتن.الان مدرسه عادي درس ميخونه.اصلا درس نميخونه.يادگيريش كم هست.سوم راهنمايي هست.چكار كنم؟
mmmasi, سلام پدر من پزشک هستن . دو تا برادر کوچک من هم بیش فعال هستن . یعنی دومی بود ! اما آخری الان هست ! یه تحقیقاتی که کردن نشون داده اکثر بچه های بیش فعال امگا 3 بدنشون کمه اما دلیلش مشخص نیست
اگه تمایل دارید بگید از پدرم بپسرم که به برادرم چه داروهایی میدن و یا اینکه یه پزشک مجرب بهتون معرفی کنم
در ضمن اگه پسرتون درس نمیخونه شاید مشکل از بیش فعالی اون نباشه چون برادر وسطیم ! که اول راهنمایی هستش بیش فعاله اما خدا رو شکر بهتر شده و درس هاش هم خیلی خوبه شاید مشکل پسرتون ناشی از بلوغ باشه چون با توجه به سن پسرتون الان باید توی سن بلوغ باشن
یه چیز دیگه که هست اکثر آدم ها فکر میکنن تا یه بچه خیلی شیطونی کرد و یا اینکه به پزشک میگن بچم خیلی شیطونه پزشک تشخیص بیش فعالی میزاره در صورتی که بیش فعال به کودکانی گفته میشه که نه تنها در خانه بلکه در مدرسه هم شیطونی میکنن و کلاس ر و به هم میریزن !! باید از مدرسه پسرتون بپرسید که توی مدرسه هم شیطون هست یا نه !! _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
http://www.qalameson.org/ftopict-21789.html
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم