سلام مشکل من اینکه نمیتوانم نظرم رو در مورد خواستگارم بیان کنم خجالت میکشم.برام مشکلی پیش اومده بود که مادر آقا پسر به موهای بلند پدرم گیر داده بود و پدرم ناراحت بود.ولی خدا رو شکر اون موضوع حل شد ولی الان مادر و برادرم ناراضی هستند و بیان میکنند خانواده خوبی نیستند.میگن چرا این حرف رو زدن .اون آقا معذرت خواست ولی میگن فیلمش هست و مسئله دیگه اینکه خانواده آقا پسر مومن هست و ما نیستیم واینکه مادرم از مادر آقا پسر دل چرکین شده و مسئله دیگه اینکه خانواده آقا پسر شهرستانی هستند و خانوادم میگن به ما نمیخورند.خود این آقا پسر خوبی هست و شرایطی که من میخواهم هم داره ولی نمیدونم نظرم رو چگونه بگم آخه تا الان رو حرف پدر و مادرم حرف نمیزدم ولی الان پای زندگیم وسط خواهش میکنم کمکم کنید که چجوری نظرم رو بگم خواهش میکنم
سلام
این گونه مخالفت ها در پیوند دوخانواده بخاطر متفاوت بودن معمول هست آنچه اهمیت دارد آگاهی و زیرکی دختر و پسر در تنظیم و تعادل رابط های بین خود و خانواده هاست.
خانواده نگران نا همسانی ها هستند و دختر و پسر نگران دخالت غیر معمول آنان . بهر حال این نوع رفتار را تمرینی برای مدیریت زندگی خود بدانید و با استفاده از سلایق پدر و مادر آنان را از نگرانی در بیاورید (تحمیل نه - قانع نمایید) موفق باشید
سلام عزیزم به نظر من تنها خود فرد مهم نیست بلکه خانواده ام نقش خیلی مهمی در :P ایندت داره و اختلاف این دو خانواده در اینده ممکن باعث جدایی تو از خانوادت بشه پس عجولانه تصمیم نگیر
من اگر بودم مخالفت می کردم.
وقتی هنوز قراری نیست و ایشون میاد گیر می ده چه چیزی رو میخواد اثبات کنه؟
آیا تضمینی هست که فردای روز زندگی تو زندگی پسرش دخالت نکنه؟
شما هم بدونید این پسر زیر دست این پدر و مادر بزرگ شده و از یک پوست و استخوان هستند. شاید یکم بهتر باشه از هر لحاظ اما اصلیتش یکیه. درسته؟
بازم فکراتو کن. عجله نکن. الان بگی نه بهتر از اینکه 1 سال بعد دو دستی بزنی تو سرت و پشیمون بشی.
نظر من هم همینه...
دوست عزیز به اختلاف فرهنگی و فکری خیلی اهمیت بده...
جدای از این اونها شهرستانی و معتقد هستن.... یعنی اینکه فکرشون و طرز فکرشون تو خیلی مسائل بسته تر خواهد بود.. مثلا در رفت و آمد های خود شما در آینده... و ... پس خواهش میکنم عجله نکن و احساسی تصمیم نگیر..
سلام
دوستان نظرات خوبی دادن . گفتم بد نیست منم نظرمو بگم شاید بدردتون بخوره. معمولا اون چیزی که قبل هر ازدواجی روش بحثه و تصمیمات رو با شک و تردید مواجه می کنه انتخاب همسر با توجه به خصوصیات خود شخص یا با توجه به خصوصیات محیطی و اطرافیان وی . به نظر من این که هر کدوم از این دو نادیده گرفته بشه احتمال بوجود آمدن مشکل در زندگی زیاد خواهد بود. برعکس اگه به یکی خیلی بیشتر توجه بشه باز هم انتخاب ایده آل نبوده. چون ممکنه مثلا اختلاف فرهنگی بین خانواده دو نفر وجود داشته باشه اما سازگاری و تفاهم بین زوجین اونقدری باشه که ارزش ریسک رو داشته باشه و بتونن با همکاری هم اون اختلافات رو حل کنن.
تو نوشته های شما خیلی از خصوصیات اطرافیان آقا پسر گفته شده اما تنها نظری که در مورد خود آقا پسر دادید این بوده که پسر خوبیه. سوال من از شما اینه : مطمئنید که آقا پسرو خوب شناختید و بدون توجه به اطرافیانش در مورد خودشم تحقیق کردید؟ مطمئنید که اگه مشکلات خانوادگی و فرهنگی حل بشه اون شخص می تونه خوشبختتون کنه؟
موفق باشید _________________ خدایا عاشقان را غم مده
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم