با سلام
bi_gonah, عزیز
چند نکته مهم:
1- فکر می کنید اگر در معرض نامحرمان آرایش کنید ازدواج موفقی می کنید؟! ممکن است کسی را شیفته جسم خود کنید اما جسم ناپایدار است و بعد از مدتی چه بخواهید و چه نخواهید کسی که دنبال چشم و ابرویی است دنبال چشم و ابروی دیگری می رود!
2- رعایت حجاب برای خودتان مفید است. بهتر نیست که به جای آنکه بفرمایید پدرتان منطقی نیست خودتان منطقی باشید و با حجاب و ساده از خانه بیرون روسید تا هم خودتان مصون بمانید و هم دیگران؟ قطعا پدرتان به این نحوه خروج از منزل راضی هستند.
3- به هیچ وجه با این وضعیت توصیه نمی کنم ازدواج کنید! چون اگر همسرتان متعهد باشد که قطعا مشکلتان حل نمی شود. اگر نامتعهد باشد که خودتان با زندگی با یک مرد نامتعهد بلایی سرتان می آید که آرزوی مرگ می کنید! _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
عزیزم آرایش ملایم بکن و با مادرت برو بیرون و از کارایی که پدرت ناراضی هستش پرهیز کن چون صلاحتو میخواد
اعتمادشو جلب کنی دیگه اینجوری اذیتت نمیکنن
در ضمن اعتماد به نفس باش فقط چهره زیبا و اندام زیبا ملاک نیس
مهربونم باش و خوش اخلاق بعضی ها هستن فقط به خاطر اخلاق و برخورد و نجابت دختره میرن خواستگارش _________________ وقتی بارون میاد حس میکنی خیلی به خدا نزدیکی آخه بارون یعنی نقطه چین تا خـــــدا ...
محل سکونت: مهم نیست کجا زندگی می کنم ! چون چگونه زندگی کردن برایم مهم تر است
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: چهارشنبه 21 دی 1390 - 13:24 عنوان:
با سلام
دوست خوب من :
شما فروشنده زیبایی خود هستید !؟ که اینچنین نگران به فروش نرفتن زیبایی خود هستید ؟
زیبایی هر کس در نهان او نهفته است و به وقت خود شکوفا خواهد شد .
اگرچه بازار خرید و فروش ظاهر ، به ظاهر داغ است و پر رونق ! اما فروش این زیبایی و خرید متاع بی آبرو شدن به چه قیمتی ؟؟
پدرتان ، چشم و دستشان لرزیده و از این گرگ های در کمین این بازار ، ترسیده !
آیا ترس یک چوپان، از برای حفظ جان برره هایش از چنگال گرگهای گرسنه به کمین نشسته را درک می کنید ؟
بگذارید یک حقیقت تلخ را برایتان باز گو کنم :
حتی حیوانات هم به هنگام انتخاب جفت خود ، انتخابات شایسته سالاری برگزار می کنند !
یعنی در انتخاب جفت ، ملاک لیاقت است نه زیبایی!
و این لیاقت طی چند آزمون ، اثبات خواهد شد.
خواهر خوش بین من :
ملاک پسرانی که به هنگام خواستگاری از دختران ، زیبایی طلب می کنند، فردای ازدواج افول خواهد کرد، چه برسد به پسران چشم چران خیابانی که نگاه هایشان هزاران سو ، سرک می کشند و حیاء و عفت را یک جا سر می کشند .
اگر از شما بپرسند از این اجتماع چند سال مفیدش را درک کرده اید ، نهایتا 7-8 سال را بیان خواهید کرد ، در حالی که پدر شما ، سالیان دراز ،در این اجتماع قدم بر داشته است .
حق دارند ، ترس و رعب از این اجتماع را احساس کنند.
زیبایی حق شماست اگر زیبا شناس به حقی باشید .
خداوند منع کننده یا بازدارنده از زیبایی هیچ کس نیست .
«إنَّ اللهَ جَمِيلٌ، يُحِبُّ الجَمَالَ»
بگذارید ، روایتی زیبا را از زیبایی پیامبر اکرم ص برایتان نقل کنم ، تا مصداق زیبایی بیشتر از پیشتر برایتان روشن گردد.
روزی شخصی به در خانه پیامبر(ص) آمد و میخواست پیامبر(ص) را ملاقات کند پیامبر(ص) بیرون آمد و در داخل اتاق، ظرف آبی را دید، پس در مقابل آن ظرف آب ایستاد، در ظرف آب نگاه کرد و محاسن خود را مرتّب کرد، زمانیکه پیامبر به خانه برگشت، عایشه به پیامبر عرض کرد: یا رسول الله! شما سرور فرزندان آدم و فرستاده پروردگار عالم هستید؛ در مقابل ظرف آب میایستید و موی سر و صورت خود را مرتب میکنید؟ پیامبر(ص) در جواب عایشه فرمودند: خداوند دوست میدارد وقتی بنده مؤمنش بهسوی برادرش میرود خود را برای او آماده و مرتّب کند و خود را آراسته و زیبا سازد.
پیامبر اکرم ص، می توانستند با موهای پریشان و ظاهری ژولیده و درهم ، آن فرد را ملاقات کنند ، اما صریحا به عایشه می فرمایند(خداوند دوست میدارد وقتی بنده مؤمنش بهسوی برادرش میرود خود را برای او آماده و مرتّب کند و خود را آراسته و زیبا سازد.))
آیا پیامبر محتاج نگاه یک فرد و زیباتر جلوه نشان دادن خود بود یا با این عمل می خواستند زیبایی را مقدمه جذب کمال بدانند .
شاید این حدیث را از امام صادق شنیده باشید که می فرمایند:
حجاب زن براي طراوت و زيبايي اش مفيدتر مي باشد. ( المستدرک، ج5)
یعنی به نمایش گذاشتن زیبایی ، آفت آرامش یک زن است .
خواهر گرامی من :
حتی یک سر سوزن گمان نکنید که حقیر، قصد نصیحت شما را داشته ام ، زیرا حقیر، خویشتن را پیشتر و بیشتر از شما، لایق نصیحت می دانم .
اما آیا می شود روایت زیر را خواند و آرام ماند؟؟!!
رسول خدا(ص) از حضرت جبرئيل(ع) سوال نمود که آيا فرشتگان خنده و گريه دارند؟ جبرئيل فرمود: بله. (يکي از آنجاهايي که فرشتگان ميخندند) زماني است که زن بيحجابي و بدحجابي ميميرد، و بستگان او را در قبر ميگذارند و روي آن زن را با خشت و خاک ميپوشانند تا بدنش ديده نشود. فرشتگان ميخندند و ميگويند: تا وقتي که جوان بود و با ديدنش هر کسي را تحريک ميکرد و به گناه ميانداخت(پدر و برادر و شوهرش و...از خود غيرت نشان ندادند) و او را نپوشاندند، ولي اکنون که مرده و همه از ديدنش نفرت دارند او را ميپوشانند.
خواهر گرامی :
شما را به تفکربیشتر در آیات خداوند دعوت می کنم ،انشاالله متذکر خواهید شد.
برایتان اوقاتی توام با خیر و برکت ،و انتصاب همسری شایسته و مهربان ، از خداوند مهربان خواستارم
شما یه دختری اجازه نباید بدی که تو با ارایش پسندیده بشی من دوران پیشم دوستام میگفتن اهههههههه چی ابروهات برنمیداری بابا من میگفتم هر کی منو بخواد باید همونطوری بخواد چئا خودتو محتاج یه سری لوازم شیمیایی میدونی شاید فردا که ازدواج کردی شوهرت پول لوازم ارایش نداشت شاید این چه حرفیه میزنی الان همه ازدواج کردن خوشگل خوش اندام بودن پدئت صلاح تو رو میخواد اون بلکه با این کار نمیخواد زندانی بشب بلکه میخواد شما رو ازاد کنه یه ازاد واقعی به خدا من که تا حالا از حجاب جز شخصیت اوردن واحترام برام چیز دیگه ای نیاورده اونقدر خیالم توش راحته اینو میگم چون منم یه زمانی معنی حجابو نمیدونستم وشاید بگم ازتو سرسختر مخالفشم
بی گناه مهربونم.اگر قراره کسی با تو ازدواج کنه باید با خصوصیات خوبت ازدواج کنه نه با اندامت.زیباترین زنها هم روزی برای شوهراشون عادی میشن.تو اینقدر به خودت تلقین کردی که بدون آرایش زشتی,واقعا باورت شده...عزیزم هر کسی زیبایی های خودشو داره.به جای نقاط منفی خودت,نقاط مثبتتو ببین.افکار منفی فقط اعتماد به نفستو میاره پایین عزیزم.اخلاقت رو خیلی خوب و مهربانانه کن تا همه به سمتت جذب بشن گلم.به نظرت اگر کسی خیلی زیبا باشه اما گفتار و کردار خوبی نداشته باشه کسی به سمتش جذب میشه؟خانومی توی ذهن همه افرادی برای همیشه ماندگاره که سیرت خوبی داشته باشه نه صورت زیبا...
سلام . می دونی منم با دوستانی که گفتن ارایش نکن موافقم . مگه چی می شه ؟ زیبایی تو ذات ادماست نه توی صورتشون . اگه اعتماد پدر مادرتو جلب کنی بهترین روزای عمرت در راهه . جدی می گم . پدر و مادرت فقط صلاحتو می خوان و بس . یا علی
bi_gonah, یه مدت جوری رفتار کن که پدرت میخواد تا اعتمادش جلب بشه و بدونه که حرف گوش کنی.نگرانته بهش حق بده. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
با سلام
bi_gonah, عزیز اگر شما به خاطر پدرتان چادر بپوشید کاملا واضح است که ایشان اجازه بیرون رفتن شما را نمی دهد! چون معلوم که حجاب نمایشی چه وضعیتی دارد.
بهتر نیست که به جای اینکه دغدغه بیرون رفتن از منزل را داشته باشید یک مقدار به قیامت و عاقبت امر خود فکر کنید و در مورد حجاب بیتشر تحقیق کنید. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
bi_gonah, ببین
شاعر میگه بسا کسا که به روز تو آرزومند است
نباش فتنه زیبایی و لطافت دهر 0000 چرا که نامزد باد مهرگان شده ایم
من نظرم اینه
سنگین و باوقار بمونی بهتره تا اینکه بزک کرده و ارایش کرده نصیب یکی بشی که چند سال دیگه بیای همین جا اه و فغان سر بدی که شوهرم ... هست و .... هست
حرف ماها رو گوش نکنی حسرتشو میخوری
بهتره ساده و بی ریا زندگی کنی خدا برات میسازه نترس
20 سال که خیلی خوبه اونایی که سنشون بیشتر از شما هم هست سعی میکنن با وقار بمونن
لذا حرف بابا رو گوش کن و بهش بفهمون که فقط به احترام ایشون هست که دست برداشتی یعنی بهش بفهمون (من یه دخترم و دوست دارم آرایش کنم اما چون شما میگید و دینم میگه و هنوز دخترم چشم بابایی) اونوقت خدا هم از آسمون و برات شوهر میفرسته الهی آمین
من بجای شما فردا صبح چمنای سر محل رو گره میزنم _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
ببین پدرت دانشگاه که میذارتت بری
الکی بگو کلاسم طول کشیده یا کلاس دارم برو کاراتو انجام بده
پدرت اصلا" هم دلسوزت نیست
لابد دو تا آدم مزخرف نشستن کنارش اراجیف بافتن اونم داره بهت سخت میگیره که عاصی بشی شوهر کنی
میخواد از دستت راحت بشه
من میخوام بدونم این نسخه هایی که بعضیا برا خودشون میپیچونن پاش بیفته خودشون عمل میکنند؟؟؟
Rzv, سلام
بله متوجه ام
طرف داره میگه زندانیش کردن توی خونه بعد میان مینویسن سیرتت باید زیبا باشه دنبال صورتت نباش و.....
این حرفا چیه؟ طرف مشکل اساسی پیدا کرده با پدرش چه ربطی به این چیزا داره؟
اگه پدرش آرایش کردنش رو بد میدونست که قبلا" هم نمیذاشت آرایش کنه
شایدم نمیذاشته ولی در هرصورت مسئله ش که این چیزا نیست
یکی میگه دعا بده به خوردش یکی حدیث رو میکنه یکی متنهای کتابهایی که خونده کپی میکنه
بابا بسه دیگه حالمون به هم خورد از این همه سفسطه بازی و بازی با کلمات
ما هم آدمیم
چرا فکر میکنید اگه جوونایی مثل ما با پدراشون مشکل دارن حتما" اشکال از ماست؟
میاییم اینجا مشکلاتمون حل بشه اینقدر خزعبلات به خوردمون میدن گ...گیجه میگیریم اصل موضوع یادمون میره
جناب شهریار دوست عزیز شما ظاهرا مشکل دارین سر این قضیه(بنابر گفته ی خودتان) وقتی دوست ندارین مشکلتون منطقی حل بشه دلیلی نداره(و به عبارتی حق ندارین) بقیه هم مشکل شما رو به این شدت داشته باشن و براشون مشکل درست کنین ضمن اینکه توصیه میشه مشکلتونو منطقی حل کنید _________________ تو پايان هر جست و جوي مني...
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2
صفحه 2 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم