تاریخ: یکشنبه 30 مرداد 1390 - 10:45 عنوان: دودلم فقط یه ایراد داره
سلام من یه خاستگار دارم که خیلی خوبه از همه لحاظ ولی یه مشکلی که داره کچل ومن اصلا نمیخام اینجور باشه همسر ایندم واین باعث شده که من دودل بشم وبه مشکل انتخاب دچارشوم خواهش میکنم کمکم کنید ایا میتونه ایراد مسخره ای باشه ؟
merofa, عزیزم اگه همه ی اخلاقاش خوبه چرا دودلی؟
مگه نمیبینی همه ی اونهایی که مو دارن هم بالاخره کچل میشن؟
پس چه بهتر ادم کسی رو انتخاب کنه که از نظر اخلاقی همه جوره مورد تایید باشه.اینم یادت نره ببین اول باید به دلت بشینه.اگه از ظاهرش خوشت میاد و ایرادش فقط موهاشه چشماتو روی این مورد ببند
merofa, سلام
الان مشکل کچلی هم درمان داره.هر چند میگن ظاهر بعد ار چند ماه عادی میشه اما اگه نتونی باهاش کنار بیای و برات مهم باشه مشکل ساز میشه.
سیرت نیکو به از صورت زیبا _________________ در زمین عشقی نیست که زمینت نزند آسمان را دریاب...!
همه چیز بستگی به خودت داره
اگه فکر میکنی طاقت زخم زبونای مردم رو داری و یا اینکه خودت تو آینده میتونی کنار بیای خوب ایراد مسخره ایه _________________ tomas.edison.2011 gmail
ای بابا مورو چیکار داری با کله کچل تیپ هایی میشه زد دختر کش فقط یکم هنر تو لباس خریدنو رنگ بندی بخرج بده اون موقع دیگه کلشو هم میبوسی _________________ کسانی امام حسین (ع)رادعوت کردن منتظر بودن کسانی که امام زمان را هم دعوت میکنن منتظرن!!!!!!!!!
merofa,
این که کاری نداره
واسه جشن تولدش واسش کلاه گیس بخر
ولی از شوخی گذشته بعضی کچلا واقعاً خوش تیپ و قیافه ان
خودت باید سبک سنگین کنی ببینی چی به نفعته _________________ ممد چه خوب که نیستی ببینی شهر " آزاد" گشته ... !!
و خون یارانت ...
بر عکس همه دختر ها من از آدمهای کچل خوشم میاد. تیپ وقیافه باید به دل بشینه . در کل باید ببینی به دلت میشینه یانه این مهمه ؟ مو بخشی از ظاهر هست ترکیب صورت اندام کوتاهی یا بلندی قد ....حتی طرز لباس پوشیدن تاثیر داره به قول دادشمون بدون مو هم میشه چشم درآورد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم