تاریخ: یکشنبه 25 بهمن 1388 - 19:35 عنوان: ادامه خواستگاري با وجود مخالفت
سلام
من تو یکی از آموزشگاهها معلم بودم که به یکی از شاگردام علاقه پیدا کردم و علاقم بهش ابراز کردم، سال پیش این دختر خانوم به دلیل پشت کنکوری بودن از من خواسته بود که یه سال صبر کنم امسال که قبول شده بود با هم دیگه تماس پیدا کردیم. سه ماه پیش مادرم برا خواستگاری به خونشون زنگ زد ولی باباش مخالفت کرد، مخالفتش فقط سن دختر هستش (20 سال داره) ولی ظاهرا مادرش راضی بود ولی باباش برا مخالفت پا فشاری می کرد. حالا میخواستیم بعد عید دوباره تماس بگیریم ولی اگه پدرش باز مخالفت کنه چیکار باید بکنم؟ نا گفته نماند که علاقه من نسبت به این دختر خانوم به قدری است که اگه خدای ناکرده ... دور ازدواج خط میکشم.
از قبل از کمکتان تشکر می کنم
(مديريت سايت: لطفا عنوان تاپيك بهتري انتخاب كنيد تا كاربران ديگر هم بتوانند استفاده ببرند. اينبار بنده عنوان رو ويرايش كردم. :wink: )
سلام
قبل از خواستگاری اعتماد پدر دختر را با کمک خود دختر و مادرش جلب کنید در این اعتماد نشان دهید که عشق به دختر خانم فقط شهوانی نیست بلکه عاشق شخصیت دختر و خانواده او هستید و برای اطمینان از این موضوع آرامشی که برای آینده دختر خانم می سازید را مطرح کنید منظور از آرامش رفاه نیست بلکه ازبین بردن دغدغه های ارتباطی رضایت آن در زندگی مشترک می باشد.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم