من پیش دانشگاهی ریاضی هستم میخواستم بپرسم اگه یکی مثل من که امسال باید برا کنکور بخونه یه مشکلاتی براش پیش بیاد و نتونسته باشه که دقیق برا کنکور بخونه ,چطوری الان بخونه که برا کنکور قبول بشه اصلا میتونه سراسری قبول بشه؟؟
آیا میشه از حالا که ماه بهمنه طوری شروع کرد که قبول بشم؟
roua, سلام دوست عزیز.منم یه مشکلی برام پیش اومد که نتونستم بخونم والان شروع کردم
من چون دوست دارم روانشناسی قبول بشم درس هایی که برای روانشناسی توی کنکور ضریب بالایی داره را با دقت میخونم و بعد درسهای عمومی مثل دین و زندگی زبان و ادبیات و....
من از بهمن ماه شروع كردم با برنامه ريزي تازه رسيدم دوره هم بكنم بعد هم دانشگاه دولتي و روزانه يه رشته خوب قبول شدم. از طرف يكي مثل خودت _________________ آواي باد انگار آواي خشكساليست، دنيا به اين بزرگي يك كوزه سفاليست، بايد كه عشق ورزيد بايد كه مهربان بود، زيرا كه زنده ماندن هر لحظه احتماليست
roua,
سلام شما با یک برنامه ریزی صحیح میتوانید به انچه که میخواهید برسید
از قدیم گفتند ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است
پسر خاله من تقریبا مثل تو از همین موقع شروع کرد ولی خودشو تو اتاق حبس کرد فقط برای کارهای واجب به خودش استراحت میداد و میدونی رتبه کنکور سراسریش چندشد.
رتبه123 آورد و پزشکی تهران قبول شد الان هم یه پزشک متبحره واگه شما به خودت امیدوار باشی پیروز و موفق بیرون میایی من مطمئنم _________________ هروقت که وجودخدا باورت شد . خداهم یه نقطه میذاره زیر باورت و یاورت میشه .
roua, بستگی داره چی بخوای قبول شی ! اگر دخترید مشکل سربازی و اینا که ندارید 1 سال دیگه بخونید !! بدون شوخی اگه واقعا نخوندی و نخوندنت هم به معنی اینکه اصلا بلد نیستی و کتاب های پایه و پیش رو همینجوری برای امتحان معلم خوندی وتست و اینا نزدی ! بی خیال سراسری شو ! این تجربه از من که امسال سال دوممه ! اما اگه روی بی حالی و اینا میخوای نخونی و فکر میکنی نمیرسی و قبول نیستی مطمئن باش که عمرت را هدر دادی! _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
http://www.qalameson.org/ftopict-21789.html
این همه که میگن برنامه ریزی کن هرچند کلیشه ایه ولی حرف اول رو میزنه ها حواست باشه _________________ همه چیز در پایان خوب است. اگر خوب نبود بدان هنوز به پایان نرسیده است.
roua, سلام.ب نطر من کار نشد نداره مطمئن باش اگه بخوای میشه فقط باید خیلییییییی تلاش کنیا بکوب بخونب حتی از اینایی ک زودتر شروع کردن جلو میزنی چونکه اونا الان ی کم دلسرد شدنو کمتر میخونن پسس باید حسابی متمرکز شی و قید بقیه چیزا رو بزنی
امااا ی توصیه جزوات ی موسسه معتبر معتبرهااا گیر بیار و این واسه مرور یا پیش مطالعه خیلیی کمکت میکنه
با ارزوی قبولیت با رتبه خوب
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم