| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
ely666
پرسشگر

عضو شده در: 27 دی 1390
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: سهشنبه 27 دی 1390 - 23:25 عنوان: |
|
|
| خب چرا اینقدر عجله برای ازدواج، اونم با کسی که شناختی ازش ندارین.مدرک تحصیلی هم اونقدر مهم نیست من خیلی ها رو دیدم که فوق لیسانس داشتن ولی خب اصلا تو دیدشون نسبت به مسائل تاثیری نداشته جز کلاس گذاشتن.می تونید یه مدت ازدواج رو کنار بذارید تا شناخت بیشتری نسبت به دختر خانم 17 ساله پیدا کنید و اگر واقعا مناسب بود باهاش ازدواج کنید و در غیر اینصورت موردهای دیگه ای هم مطمئنا وجود داره.بعد یه چیز مهم خیلی بهتره که سطح تحصیلات مثل هم باشه یا آقا بالاتر باشه چون خیلی موارد رو دیدم تو این مسئله مشکل پیدا کردند. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
fgh1372
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 22 آذر 1390
|
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
sara7061
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 25 شهریور 1390
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 13:20 عنوان: |
|
|
sss2ll, سلام.اولا که فاصل سنیتون 7ساله و این مناسبه و زیاد نیس.فاصله سنی مناسب 2-7ساله به طور کلی.تازه به نظر من با این خانوم دومی فاصلتون کمه.شما با اون نوه عمتون حرف زدین؟ نظر خانوادشو میدونین؟
درضمن شما چطور عاشقی هستی و چطور به قول خودت جونتم برا اون دختر میخوای بدی در حالی که داری به کس دیگه فک میکنی الان؟ این چطور عشقیه؟ اگه عاشقشی باید پای همه چی وایسی. به نظر من که 1.2سال صبر کن اون دحتر کنکورشو بده بعد برو خواستگاریش البته اگه مطمینی که بهت میدنش. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
fgh1372
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 23:22 عنوان: |
|
|
sara7061, این عشق که شما میگید خیلی عذر میخوام بهش میگن عشق خرکی !! که طرف وقتی یکی رو میبینه دیگه هیچی حالیش نیس ! که خوشبختانه این دوستمون گرفتارش نشده و داره به دو تا کیس همزمان فکر میکنه ! تا تصمیم عاقلانه بگیره !
بعدش خوب شاید یه سری خصوصیات که این آقا دوست داره توی دو تا دختر مشترک باشه !
نمیشه که آدم جونش برا ی یکی در بره در عین حال به کسی فکر نکنه !!
شما فکر کنم اگه شوهر تون بگه من جونم برای خواهرم در میره سریع طلاق می گیرید  _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
http://www.qalameson.org/ftopict-21789.html |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
| |
sunset210
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 7 شهریور 1390

|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 23:37 عنوان: |
|
|
sss2ll, احساس جزيي از وجود ادمه نميتوني واسه همسشه ايگنورش كني اگه اينكارو كني ممكنه از زندگيت لذت نبري
تصميمي درسته كه عقلو احساس باهم درش دخيل باشن _________________ در مقابل تقدیر خداوند مثل کودکی یک ساله باش
وقتی او را به هوا می اندازی، می خندد
چون ایمان دارد که تو او را خواهی گرفت . . . |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
| |
rita87
پرسشگر

عضو شده در: 16 دی 1390
|
تاریخ: پنجشنبه 29 دی 1390 - 00:01 عنوان: |
|
|
| با خانوادت مطرح کن. فاصله سنیتون زیاد نیست به نظر من خوبه.ضمنا خودت که دیپلم هستی پس چطور دنبال لیسانسی؟ خیلیها بعد از ازدواج ادامه تحصیل میدن شما هم میتونید |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
malang
كاربر

عضو شده در: 12 اردیبهشت 1389
|
تاریخ: پنجشنبه 29 دی 1390 - 11:24 عنوان: |
|
|
به نظر من بستگی به خودت داره یعنی اینکه اول خودتو بشناس و بعد طبق شناخت از خودت انتخااب کن ممکنه توی شرایط تو یکی براش بهتره که اونی که منطقی تره رو انتخاب کنه یکی هم بهتره اونی که با احساساتش سازگار تره
مثلآ بعضی از اقایون دوست دارن خانمشون یه جورایی مثل بچشون باشه مثلآ طبق روش خودشون بار بیاد و وقتی توی مواردی مثل شما یه پسری با یه دختر 17 ساله ازدواج می کنه می بینی که دختر به جای اینکه منش و شخصیتش شبیه خانوادش باشه شباهت زیادی با همسرش داره( البته اثتسنا هم وجود داره و بعضی از خانما خیلی زود تر از این شخصیتشون شکل می گیره )
که البته این مورد یه مرد کاملآ حوصله دارو قوی از لحاظ شخصیتی می طلبه وکار تقریبآ سختیه و خیلی از اقایون از پسش بر نمیان و می بینی که توی زندگیشون اون خانم یه جورایی رشد عقلی فرهنگی نکرده و یه جورایی از خانمای دیگه عقب مونده چون برای پرداختن به خودش فرصت کمتری داشته
واما اون موردی که عقلانی تره خوب اون خانم بالاخره رشد شخصیتیش بالاتره واقع بین تره انتظاراتش از شما معقول تره نیازی نیست دائم چیزی رو بهش گوشزد کنی و بهش یاد بدی از همسرداری و زندگی مشترک چیزای بهتر و بیشتری می دونه یه جوایی از شماتوقع شاهزاده ی قصه هاشدن واون پسر با اسب سفید ...رو نمیخواد
ببخشید که طولانی شد خواستم اگه بتونم کمکی کرده باشم |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
sara7061
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: پنجشنبه 29 دی 1390 - 12:38 عنوان: |
|
|
fgh1372, من منظورم عشق چشم و گوش بسته نبود و با این عشقم مخالفم.اما حرفای این اقا تناقض داره.اولش گفته جونمو براش میدم بعد از موردای دیگه صحبت کرده.باید میگفت در حد معمول دوسش دارم نه اینکه جونمو براش میدم. _________________ صبر کن سهراب...
قایقت جا دارد؟
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
fgh1372
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: پنجشنبه 29 دی 1390 - 14:54 عنوان: |
|
|
sara7061, خانم چه تناقضی ! شما دنبال اتو میگردی توی حرف پسر مردم یهو بهش گیر بدی!! این اقا احساس اینجوریه که این دو تا دختر رو دوست داره ! شما مشکلی داری ؟! که بهش میگی این چطور عشقیه ؟! خوب شاید دو تا شونو دوست داشته باشه ! _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
sss2ll
پرسشگر

عضو شده در: 26 دی 1390
|
تاریخ: شنبه 1 بهمن 1390 - 22:42 عنوان: |
|
|
az hamaton babate nazarateton tnx
ye moshkeli pish omade tazegi,khanevadam ziyad mesle inke az madare dokh17 khosheshon nemiyad migan khabarchin v doro hast.bacheha ye chize dige ham hast pedaresh kami mokhader masraf mikone,albatte dokhtare vagean az har lahazi pak o najibe
khahesh mikonam bazam nazar bedid |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
sara7061
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: یکشنبه 2 بهمن 1390 - 13:56 عنوان: |
|
|
fgh1372, من با تو حرف زدم اخه؟ چرا تو اینقد نخود هر اشی؟ اخه ادم نمیشه که همزمان دو نفرو دوس داشته باشه.
sss2ll, خب خونوادتون کدوم یکی رو براتون مناسب میبینن؟با خونوادتونم مشورت کنین و اینکه خب این چیزایی که از پدر و مادرش گفتتین به هرحال رو بچه هم تاثیر داره دیگه. _________________ صبر کن سهراب...
قایقت جا دارد؟
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
fgh1372
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: دوشنبه 3 بهمن 1390 - 23:58 عنوان: |
|
|
sara7061, اوووو بیا بزنمون یه باره !!! ما مردا هر چند تا بخواییم دوس میداریم !!! البته چندتا که نه ! سقفش 4 تاس !! بعدش اینجا هر کی حق صحبت داره ! ادب داشته باش ! البته اگه داری! _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
sara7061
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: سهشنبه 4 بهمن 1390 - 14:26 عنوان: |
|
|
fgh1372, مردای احمق بله 4 تا که سهله تا 1000 تام حق دارن اما مردای خوب نه.
نظر بده حرف بزن اما به نظرای من کار نداشته باش. _________________ صبر کن سهراب...
قایقت جا دارد؟
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
mohsensalehi
پرسشگر

عضو شده در: 17 دی 1390

|
تاریخ: پنجشنبه 6 بهمن 1390 - 01:39 عنوان: |
|
|
| به نظر من عقل بهتره تا احساس |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
fgh1372
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: جمعه 7 بهمن 1390 - 11:15 عنوان: |
|
|
sara7061, نه بابا !! اتفاقا اگه مرد باشه 1000 تا رو میگیره !!! من نظر میدم صحبت میکنم اما حرف نمی زنم ! در ضمن من چند روزه که فقط زوم کردم رو تو مشکلیه ؟! من جای شوهر تو بودم 1000 تا حوو سرت می آوردم!!!  _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|