به نظر من 99% اون1% هم بخاطر این که انسانیم...
میدونم تعجب کردی
درسته که فقط روابط جنسی بخشیه ولی اینو بدون یه زوج خوب زمانی به ارزوهاشون و سعادت دنیوی و اخروی میرسن که راوبطشون با هم خوب باشه
اگه هر کدوم از زوجین بخوان با خدا خلوت کنن با خدا روابط خوبی داشته باشن/با ارامش به تربیت فرزندانشون بپردازن/با هم خوش برخورد باشن /به هم احترام بزارن/و یه چیزه مهم این که از هم رازی باشن
و خیلی خیلی چیزهای دیگه باید یه ارامش درونی داشته باشن که اونم فقط از معاشقه و تفکر و رابطه جنسی سالم و درست نشعت میگیره
زندگی و ازدواج مثل یه پازل هست
تا وقتی قطعه ای سر جاش نباشه نمی شه گفت پازل کامل هست و زندگی خوبی خواهیم داشت
پس به نظر من نه تنها رابطه زناشویی بلکه همه موارد 100% در زندگی تاثیر دارن
نمی گم تو زندگی باید یه رضایت 100%از نظر جنسی می تونه خوشبختی بیاره ولی می گم لازمه ی یه زندگی هست
شاید کسی بتونه با یه رضایت نسبی از نظر جنسی به زندگیش ادامه بده ولی کس دیگه ای با رضایت بیشر نتونه
چیزی که به نظر من اهمیت داره تناسب طرفین هست
به نظر خود من رابطه زناشویی فقط یکی از آیتم های زندگی مشترک هست و موارد بسیار دیگری هم هستن
پس اگر بخوام بگم چند درصد، می گم 1%
ولی هیچ وقت فکر نکنی چون یک درصد، کم اهمیت هست
تو زندگی مشترک همه چیز، حتی چیزایی که خیلی کوچیک هم اهمیت دارن بماند روابط زناشویی
[quote="paTsh"]به نظر من 99% اون1% هم بخاطر این که انسانیم...
میدونم تعجب کردی
درسته که فقط روابط جنسی بخشیه ولی اینو بدون یه زوج خوب زمانی به ارزوهاشون و سعادت دنیوی و اخروی میرسن که راوبطشون با هم خوب باشه
اگه هر کدوم از زوجین بخوان با خدا خلوت کنن با خدا روابط خوبی داشته باشن/با ارامش به تربیت فرزندانشون بپردازن/با هم خوش برخورد باشن /به هم احترام بزارن/و یه چیزه مهم این که از هم رازی باشن
و خیلی خیلی چیزهای دیگه باید یه ارامش درونی داشته باشن که اونم فقط از معاشقه و تفکر و رابطه جنسی سالم و درست نشعت میگیره 8O[/quote]
میگن اگه زن و شوهر تو مسائل جنسی مشکلی نداشته باشن یعنی تو این مورد تفاهم داشته باشن خیلی از مشکلاتشون کمتر میشه
پس به نظر من درصد بالایی داره
قبول دارید؟
دقیقا...
حق با تو
الوچه کوچولو دیگه بی خیال سوالات جنسی شو یه خورده شوالات فقهی هم بپرس...
-----------------------------------------
از پریدن های رنگ و از طپیدن های دل
عاشق بی چاره هر جا هست رسوا میشود
از تو بزرگترم آقای عاشق غیرتی این مسائل مهمه
بعضیا خجالت میکشن و ازش نمیگن در صورتیکه این بحث خیلی تو زندگی مهمه
از لحاظ فقه هم مهمه خیلی تو این مورد صحبت شده
میخواستم یه نظر سنجی واسه خودم کنم
ولی خیلی استقبال نکردن حالا یا بخاطر خجالت یا چیز دیگه نمیدونم
به نظر منم50-60 درصد اهميت داره
ولي تنهايي اصلا كافي نيست
شايد اين مساءل جند ساعت از وقت روزانه مارو بكيره ولي بقيه جيزا تمام روز مارو دركير ميكنه.
نقل قول:
نمی دونم. تا حالا تو موقعیتش نبودم که بخوام قضاوت کنم. یه سوال آدم تو مراحل خواستگاری باید در این مورد حرف بزنه؟؟؟؟؟؟مثلا چی بگه؟؟؟خو آدم روش نمشه خو.
خب درسته خجالت ميكشه ادم منم همينطورم
ولي تو جلسه دوم يا سوم ميتوني از ميزان علاقه منديش به اين كارها ببرسي
كه كرم مزاجن يا سرد مزاج
جقدر به اين روابط تو زندكيشون اهميت ميدن
از اين سوالا ديكه _________________ MMMSSSMMM
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم