سلام دختر هستم 21ساله
1-اول اول ظاهرش به دلم بشینه تا برم سر بقیه معیارا
2-باهم تفاوت سنی بالای 3سال حتما داشته باشیم (حالاگه بقیه فاکتورهاش خوب بود واینم به شرطی که فهم بالایی داشت چشم پوشی میکنم)
3-باایمان وچشم پاک(منو همینجوریکه هستم وهمین پوششی که الان دارم قبول کنه ونخواد منو عوض کنه )
4- نمیشه زندگی نکرده فهمید خوش اخلاقه ودرک بالایی داره یا نه ولی حداقل از نظر بقیه(دوستان وهمسایه هاو...)با فهم وخوش اخلاق باشه واز درک بالایی برخوردار باشه (منطقی باشه)
5-با اراده وجربزه دار باشه وبتونه خودش تصمیم بگیره ودهن بین نباشه
6-یه کار مناسب وآبرومند داشته باشه(دوست دارم حقوق ثابتی داشته باشه)
7-نمیگم حتما هم سطح کامل باشه ولی از زمینو آسمونم نباشیم.
8-تحصیلات دانشگاهی داشته باشه چووووووووون(دانشگاه مبدا همه تغییرات است)
مهمتر اینکه دلیل ازدواجشو بدونه نه اینکه چون همه میگن الان وقتشه ویا مامانش میگه من ارزودارمو یا....نباشه
همه موارد فوق (بغیر از1)پس از گذر از سه غربالگر(پدر مادر برادرم)وتایید آنها به من میرسه
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3, 4
صفحه 4 از 4
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم