شوهرم همیشه از قیافه من انتقاد میکنه و منو خیلی ناراحت میکنه وقتی که خوب ارایش کردم و لباس مرتب پوشیدم برمیگرده میگه حیف که دماغت خیلی بزرگه و ... منم خیلی ناراحت میشم میگم یعنی یه چیز خوب نمیبینی که تعریف کنی اونم میگه چرا انتقاد پذیر نیستی خوب قیافه منو که از روز اول دید چرا اون موقع خوب بودو حالا بد شد با این کارا اعتماد به نفسم رو هم پایین میاره :cry:
سلام عزیزم . بعضی مردها همینطور هستن . مخصوصا مردهای ایرانی دست خودشون هم نیست . ذاتشون خوبه ولی زبونشون تلخه
حالا تو مطمئنی شوهرت راست میگه ؟ شاید داره شوخی می کنه و می خواد سر به سرت بذاره یا ببینه ظرفیتت چقدره ؟
اتفاقا اینهایی که حرفشون رو به زبون میارن ، هیچی تو دلشون نیست . میگن از اون نترس که های و هو داره از اون بترس که سر به تو داره
بعضیها جلوی زنشون همچین قربون صدقه اش می رن که میگی یه دل نه صد دل عاشق زنشه ولی بعد زیر زیرکی ....
بهش بگو این چیزا دست خداست و خیلی زشته آدم شوخی یا جدی به آفریده و خواست خدا ایراد بگیره
مطمئن باش یا شوخی میکنه یا متوجه کار زشتش نیست . و صد در صد مطمئن باش که تو زیبا هستی و در نظر همسرت هم زیبایی و الا باهات ازدواج نمی کرد _________________ آبنبات http://www.abnabat.com
سایتی برای سرگرمی .با امکان ایجاد تاپیک عمومی و خصوصی: خانوادگی.دوستانه ...
سومین مسابقه آبنبات همراه با جایزه شروع شد
marymary, ای بابا عزیزم همسر منم تقریبا اینطوریه.من چهرم معمولیه ولی خب از همسرم بهتره اما همسرم خیلی رک میگه تو خوشگل نیستی اما قیافت معمولیه خوب بیچاره راستشو میگه دیگه.یا هر وقت به من نگاه میکنه یه ایرادی میگیره.اصلا تعریف نمیکنه ولی خوب همسر شما چهره شمارو پسندیده به دلش نشستید مطمئن باش ولی خوب مرداا یه چیزایی میگن دیگه شما خودتو ناراحت نکن .خیلی از مردا اینجورین.ایندفعه اگه حرفی زد شما عکس اعمل نشون ندید بهتره.خدا قوت _________________ لذت دوستی با پا برهنگان این است که یقین داری که ریگی به کفششان نیست !!
واقعا خوب تحملی دارید ، اگه شوهر من فقط یکبار همچین چیزی بهم بگه از غصه دق می کنم
ولی خوب فکر می کنم شوهر شما داره باهاتون شوخی می کنه ، وگرنه اگه منظورش جدی بود هیچوقت موقعی که آرایش کردید اینو نمی گفت ، خیلی زیرکانه می خواد درست وقتی فکر می کنید خوشگل شدید سر به سرتون بذاره ، اما نمی دونه این شوخی جاش تو رابطه زناشوئی نیست و اثرات بدی داره
بهتره احساستون رو بهش نشون بدید
وقتی میگه یکبار خیلی واضح ناراحت بشید ، قهر و دعوا نکنید ، اما ناراحتی و دلخوریتون رو ابراز کنید و بذایرد کلی منت کشی کنه تا حالتون جا بیاد
احساستونم براش توضیح بدید
مطمئن باشید اونوقت تو رفتارش تجدید نظر می کنه
خیلی از مردا اینجوری هستن اصلا خجالت میکشن یا بلد نیستن از زنشون تعریف کنن و همونطور که با دوستای جنس خودشون حرف میزنن وشوخی میکن با خانمشون هم رفتار میکنن باید اعتماد به نفستو بالا ببری یعنی خودت اعتقاد پیدا کنی که واقعا زیبا هستی .حرفشو به شوخی بگیر وخودت شوخی رو ادامه بده .و یه چیز دیگه از خودت پیشش تعریف کن بگو مثلا توی فلان مهمونی یه خانمی گفت چقدر چهره جذابی داری و یا توی دانشگاه دوستت گفت که خیلی خوش هیکل هستی اقایون وقتی چیزی براشون تکرار میشه باورش میکنن.ضمنا بعضی هاشون میدونن که خانومشون زیباست اما میخوان پررو نشه به اصطلاح خودشون.اگر به نظرش زیبا نبودی با شما ازدواج نمیکرد
تصور مردها از زن ها، دقیقا همونیه که خودتون بهش فهموندید. عزیزم اعتماد به نفستو بالا ببر، خودت به خودت بقبولون که خوبی، و خدارو شکر چهره نرمال و خوبی داری.
زیبایی صورت از زیبایی سیرت، آب می خوره.
بحث زیبایی چهره ما زیبایی درونیه...خودت رو باور کن و هیچ اشکالی نداره که از خودت تعریف کنی خصوصا جلوی همسرت.
موفق باشی.
سلام marymary,
این حرفو نشنو... سخته ولی کلا سعی کن نشنیده بگیری
اگه اصلاح نشد بگو این حرفو که میزنی حس میکنم دوسم نداری... بگو شاید نمره ی زیباییم 20 نباشه ولی مگه برای تو چیزای دیگه مهم تر نیست؟... بگو این حرفات باعث میشه کم کم توی بقیه ی زمینه ها سرد بشم... بعد براش بشمار... آشپزی... خونه داری... روابط خصوصی... نگاه اقتصادی و صرفه جویی... بگو ذوقمو برای بهترین بودن تو این چیزا خراب میکنی
گاهی به محض اینکه این حرفو زد بگو اما تو خوشگلی... خوشیتپی... از قیافه ات خوشم میآد
مراقب باش این چیزا رو زندگیت اثر نذاره... هر چند معمولا گذراست... انشالله سرش به چیزای دیگه گرم میشه و دیگهبه چشمش نمیآد
موفق باشی
بدرود
marymary, سلام....
اگه دفه ای دیگه ایراد گرفت و مطمئنید که شوخی جدی میگه یه چیزی تو همین مایه ها....
مثلا از دماغت ایراد گرفت...همون موقع یه آینه بردار و مقابل دماغت بگیر و بگو یه جراح خوب میشناسم چطوره برم و یه کم کوچیکش کنم یااااااااااااااااااکمی سرشو بدم بالا؟؟؟!!!
ببین چه عکس العملی نشون میده....
میدونی که مردا عقلشون به چشمشونه و هرچی جلوشون با قر و فر تر باشی بیشتر براشون جذاب میشی....
شما هم خودتون رو ناراحت نکنید....زشت یا زیبا بودن هرکس اختیاری که نیست...
ما مخلوق خداوندیم و روح و جسم ما امانتی هست که تودستمونه و فقط قادر خواهیم بود که ازش مراقبت کنیم.... _________________ الهی همه روز از آن ماست و تو هر روز نیز از آن مایی
marymary, بچه پررو
توام یه دفعه که مثله خودش ازش ایراد بگیری درکت میکنه و این حرفو دیگه نمیزنه _________________ وقتی بارون میاد حس میکنی خیلی به خدا نزدیکی آخه بارون یعنی نقطه چین تا خـــــدا ...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم