سلام دكتر
من امكان رفتن به مشاوره خصوصي را نداشتم و از طريق اينترنت هم براي مشاوره اقدام كردم اما كسي كمكم نكرد و مشكلم حاد شد. از شما درخواست كمك و مشاوره از طريق اينترنت رو دارم. البته خصوصي.
نمي خواهم كسي متن مشاوره منو بخونه.
خواهش ميكنم جواب منو بدهيد و ناميدم نكنيد.
(مديريت سايت: لطفا از انگليسي و فينگلش نويسي جدا خودداري كنيد چون در صورت تكرار پيام شما حذف خواهد شد. اينبار بنده اين كار رو انجام دادم.) _________________ kash zendegi hamishe ziba bood
با سلام
در محيط وب همه افراد مجازي هستند و در نتيجه مشاوره شما خود به خود حالت خصوصي دارد تنها با اين تفاوت كه ديگران هم مي توانند از مشاوره شما استفاده نمايند.
در بخش مشاوره سايت تاكنون چند صد مشاوره پاسخ داده شده كه از طرف مقابل مشاوره نه هيچ آدرسي وجود دارد و نه هيچ اطلاعات خاصي.
در مورد محتواي سوالات نيز همه ي انواع بحث ها حتي خصوصي ترين نوع آن نيز مانند روابط جنسي مورد گفتگو واقع شده.
به شما توصيه مي كنم در همين جا موضوع خود را جامع و دقيق مطرح نماييد و پاسخ بگيريد.
با اميد موفقيت - مديريت سايت :)
سلام من تازه عضوشدم هنوز به این محیط وارد نیستم یک سوال دارم ازخدمتتون:ایا هیچ راه یا بهانه یا قانونی برای ندادن مهریه وجود داره؟به قسطی کردن یا توافقات طرفین کاری ندارم فقط منظورم کاملا ندادن مهریه است؟ممنون
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم